Zet uw dure stom horloge in een SmartWatch voor $ 99 met Chronos

Een paar jaar geleden mijn vrouw kocht me een mooie Citizen Eco-Drive horloge als een verjaardag cadeau. Ik voel me slecht ziend het in mijn bureaulade zoals ik het testen van verschillende smartwatches, maar dankzij de komende Chronos disc kan ik snel weer terug te gaan naar het gebruik van mijn Citizen kijken terwijl ook het ervaren van vele voordelen van een SmartWatch,. (Chronos)

Er zijn weliswaar enkele goede smartwatches, geen van hen sloeg de kwaliteit van mijn Citizen horloge. De Eco-Drive nooit moet worden opgeladen en is waterdicht tot 200 meter. Veel mensen bezitten standaard horloges en verkiezen ze over de smartwatches we vandaag de dag beschikbaar hebben. Mensen hebben een aanzienlijke hoeveelheid geld besteed aan horloges, hebben doorgegeven klassiekers van generatie op generatie, de voorkeur aan de pasvorm en afwerking van hun horloge, of als het hebben van horloges die ze niet hoeven te maken over nachtelijke opladen.

Wearable tech, van Google Glass tot Fitbit, Jawbone en andere apparaten, is het vergaren van veel aandacht. Hier is wat ons te wachten voor de industrie.

De Chronos apparaat is een kleine oplaadbare schijf die past precies op de achterkant van uw bestaande horloge. Het is slechts 3 mm dik en 33mm in diameter, ontworpen om te passen op meer dan 80 procent van de horloges verkocht vandaag. Specificaties van de Chronos omvatten

Terwijl je niet hoeft op te laden uw horloge, moet u naar boven uit de Chronos elke dag naar de SmartWatch functie te kunnen gebruiken. Ik trek mijn Citizen kijken elke dag toch omdat het niet comfortabel om te slapen met zo niet erg vindt het opladen van de Chronos.

De Chronos zal verbinden met iOS en Android smartphones bij het van start in het voorjaar van 2016. De app zal u laten beheren en bekijken meldingen, synchroniseren de fitness-gegevens door de Chronos verzameld, en zelfs laten instellen en gebruiken gebaren van uw standaard horloge .

De Chronos vangt dagelijkse activiteit van gegevens, met inbegrip van stappen, afstand, trappen beklommen, en actieve verbrande calorieën. Er zijn zelfs LED-lampjes op de Chronos, zodat u kunt aanpassen aan zes kleuren. Tot acht trillingen patronen kunnen ook worden ingesteld voor verschillende meldingen. De mensen bij Bloomberg waren in staat om wat tijd door te brengen met de Chronos en het ziet er veelbelovend uit.

U kunt pre-order van de Chronos nu voor $ 99. Er was een early bird special voor de eerste 250 orders voor $ 79, terwijl de reguliere lancering prijs zal $ 129. Er zijn dubbele verpakking en overige opties. Ik vooraf bestelde de Chronos voor mijn Citizen horloge en kijk ernaar uit om het draaien van mijn mooi horloge in een SmartWatch tijdens het maken van mijn vrouw blij dat ik weer het dragen van mijn gave.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Roestvrij stalen behuizing, Bluetooth 4.0 Low Energy integratie; Waterbestendige constructie; 36 uur levensduur van de batterij, draadloos opladen, Accelerometer, Haptic trillingen en LED-meldingen, niet-residu micro-zuig lijm

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië