? Hier komt RHEL 6.7 beta

Ik ben al gek van Red Hat’s nieuwste paradepaardje besturingssysteem, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 7.1. Sommigen van jullie, maar, dankzij legacy Linux software, nog steeds met behulp RHEL 6.x Je bent in geluk. Red Hat is niet alleen nog steeds het ondersteunen van RHEL 6.x, het is te verbeteren. De beta voor Red Hat Enterprise Linux 6.7, is nu uit.

In deze update, Red Hat is het aanbieden van betere methoden om investeringen in de bestaande infrastructuur te behouden. Deze omvatten

Deze beta release bevat ook nieuwe tools die de veiligheid, de stabiliteit te versterken, en systeembeheer / monitoring mogelijkheden, zoals

Virtualisatie heeft geveegd door het datacenter in de afgelopen jaren, waardoor IT-transformatie en fungeert als de geheime saus achter cloud computing. Nu is het tijd om te onderzoeken wat de toekomst biedt voor virtualisatie als het datacenter opties rijpen en virtualisatie zich uitbreidt naar desktops, netwerken, en daarbuiten.

Deze releases omvat twee andere echt handige functies. Dit zijn

Kortom, RHEL 6.7 belooft een goede, solide update aan voor de oudere Red Hat lijn zijn en het voorzien van een eenvoudig, in containers weg vrij voor toekomstige RHEL 7 migraties.

 verhalen

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Verhoogde interoperabiliteit met Active Directory en Identity Management-servers door de toevoeging van nieuwe mogelijkheden om de System Security Services Daemon (SSSD) Identity Management client code;. Clufter, een tool voor het analyseren en het transformeren van clusterconfiguratie formaten.

Beveiliging Content Automation Protocol (SCAP) Workbench, die functioneert als een SCAP scanner en maakt het mogelijk om op maat maken van SCAP inhoud voor specifieke toepassingen;. De mogelijkheid om aan te geven mogen monteren opties in udev regels. Deze functie kan worden gebruikt om verwisselbare media te beperken tot alleen-lezen-modus, als veiligheidsmaatregel om het lekken van gegevens te voorkomen. Dit vermogen, nu iedereen weg kan lopen met terabytes aan gegevens op een USB-stick in hun borstzak, is zeer waardevol;.. Een bijgewerkte prestaties Co-Pilot (PCP) voor nieuwe prestaties metrische bewaking en gereedschappen ;; Virtualisatie van de Enterprise ; Virtualisatie heeft geveegd door het datacenter in de afgelopen jaren, waardoor IT-transformatie en fungeert als de geheime saus achter cloud computing. Nu is het tijd om te onderzoeken wat de toekomst biedt voor virtualisatie als het datacenter opties rijpen en virtualisatie zich uitbreidt naar desktops, netwerken, en daarbuiten;. Lees meer

LVM Cache is nu een volledig ondersteunde functie. Hierdoor kunnen systeembeheerders gebruikers in staat om logische volumes te maken met een kleine snelle opslagapparaat uitvoeren als een cache voor een grotere langzamere apparaat. Dit maximaliseert de voordelen die samenhangen met het gebruik van dure (snelle) opslag terwijl het helpen om de kosten te beperken;. U kunt het beeld dat RHEL 6.7 basis besturingssysteem ook te gebruiken binnen een Docker container. Deze kunt u eenvoudig migreren uw RHEL 6.x workloads in-container-gebaseerde applicaties. Dit maakt ze geschikt voor implementatie op RHEL 7x en de nieuwe container-specifieke RHEL release, Red Hat Enterprise Linux Atomic Host (RHELAC).

Red Hat 7.1 is hier, CentOS 7.1 coming soon; Red Hat koopt in Docker containers met Atomic Host, Google, Red Hat en VMware kondigen CoreOS container ondersteuning; Red Hat biedt ontwikkelaars meer programmeren goodies; Red Hat ruimt haar software-defined storage opties

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september