SaaS video hulpmiddel Wipster brouwt integratie met Adobe

Video collaboration tool maker Wipster is klaar om een ​​integratie met Adobe’s video-editing software te lanceren om de telers en hun klanten om samen te bekijken en mark-up projecten vanuit de video-editing suite.

Rollo Wenlock Wellington-gebaseerde Wipster heeft gewerkt aan de integratie met Adobe, die vier miljoen gebruikers heeft op zijn Premier Pro video-editing suite, zegt Wipster oprichter Rollo Wenlock.

Wenlock zegt samenwerking is een pijnpunt Adobe heeft geprobeerd om eerder aan te pakken.

Kristen Lunman, Wipster’s COO, zegt Wipster is als Google Docs voor video. Het bedrijf groeide uit frustratie filmmaker oprichter Wenlock bij zijn onvermogen om de samenwerking proces, dat in sterke mate op e-mail communicatie te stroomlijnen.

In 2013, Wenlock had de inspiratie om een ​​systeem dat gebruikers in staat om op het videobeeld te schrijven en te reageren op elkaars opmerkingen te maken.

Na het ophalen samen met Wipster mede-oprichter en ontwikkelaar Nicholas Green, werd een minimaal levensvatbaar product ontwikkeld over twee nachten.

James Findlater dan bij het team te helpen bij het verbeteren van het ontwerp en het creëren van een aantrekkelijke gebruikerservaring.

Gebruikers zoals NBC, Evernote, Shopify en collega Wellington gevestigde bedrijf Xero abonneren op Windows Azure-gebaseerde software Wipster’s als een service platform, die ook binnenkort worden uitgebreid met een mobiele-responsieve app.

Wenlock zegt short-op “micro-inhoud” is veel groter dan, bijvoorbeeld, de filmindustrie. Het is ook meer open voor het gebruik van cloud-gebaseerde SaaS-producten.

Echter, het leveren van een geweldige gebruikerservaring die is begrijpelijk en herhaalbaar is de sleutel, zegt hij. Wipster bedoeld om onmisbaar geworden.

We zien video als steeds de nieuwe document, “zegt hij.” Bedrijven die het niet ziet op die manier zal worden achtergelaten.

Wipster is niet alleen te maken met Adobe. Wenlock zegt dat hij zes maanden in gesprek met bedrijven in videoproductie ecosysteem over integratie en partnering besteed.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Spark NZ meldt NZ $ 370m nettowinst;? MYOB groeit ERP-aanbod met NZ $ 28,5 Greentree overname; NZ Commerce Commissie onderzoekt proprosed Vodafone Sky fusie

Met betrekking tot de concurrenten, Wenlock singles uit Frame.io. Terwijl de twee bedrijven begonnen met verschillende focussen, de twee lijken te convergeren.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze