? Samsung S7 leasing programma te starten

Samsung Electronics is een lease-programma voor zijn nieuwste Galaxy S7 en S7 Edge toestellen te lanceren door middel van haar eigen winkels in Zuid-Korea toen de omzet begint 11 maart.

Net als de iPhone leasing programma gelanceerd in september vorig jaar van Apple, kunnen kopers van de Zuid-Koreaanse tech reus vlaggenschip van telefoons te gebruiken voor een jaar na slechts het betalen van maandelijkse kosten, vervolgens upgraden naar nieuwere modellen.

Gebruikers ondertekenen een 24-maand, maandelijks afbetaling, maar als ze hun telefoons te upgraden in 12 maanden, zijn ze vrijgesteld van de resterende betalingen.

Samsung zal alleen bieden het programma via de Samsung Digital Plaza in Zuid-Korea, zijn eigen fysieke winkels, wanneer de officiële verkoop beginnen. Het zal niet beschikbaar zijn in andere telco winkels zijn waar Koreanen meestal kopen hun telefoons.

Samsung zal partner haar affiliate Samsung Card, zijn credit card bedrijf, met maandelijkse termijnen uitgekeerd aan de financiële onderneming. SK Telecom, KT en LG Uplus – Gebruikers kunnen elke mobiele van mobiele providers van Zuid-Korea te selecteren.

Choi Sung-joon, voorzitter van telco waakhond Korea mededeling van de Commissie, zei dat hij hoopte dat de huren van de lokale smartphone markt, die stagneert sinds een strikte subsidies limiet wordt opgelegd, alsmede verzadiging van de markt zal een nieuwe impuls.

Samsung zal beginnen pre-orders voor de S7-serie door de telco’s in Zuid-Korea van 4 maart.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten