S’pore zet portal te groeien spelletjes sector

SINGAPORE – Een speciale portal voor de lokale game-industrie zal volgende maand worden gelanceerd door de Media Development Authority (MDA), met het doel om de sector te voeden door de presentatie van nieuwe games en prototypes en ontwikkelaars helpen vroeg feedback van de online community .; riep de Singapore Game Box portal, werd het nieuwe initiatief aangekondigd door Thomas Lim, directeur MDA voor interactieve media, games en publiceren, op een persconferentie hier dinsdag op Casual Connect Asia 2012. “Deze portal is niet alleen een directory, maar het zal een community voor gamers om te socialiseren en samenkomen te creëren “, aldus Lim. “We hopen dat dit gameplay van Singapore-en-klare spelletjes aan te moedigen en te helpen de lokale game-ontwikkelaars verzamelen van feedback;. Het portaal zal in het kader van de Spelen Solution Centre (GSC), die door de MDA in oktober 2011 werd gelanceerd als een one-stop resource worden geparkeerd . centrum voor Singapore gevestigde kleine en middelgrote bedrijven om hun games te ontwikkelen de aankondiging volgt SGR recente partnerschap maart met Unity Technologies, dat zijn game-engine om lokale ontwikkelaars bieden zonder kosten;. het SGR heeft geholpen 40 lokale bedrijven in het verleden zes maanden, met 15 van hen het opzetten van winkel op de compound, zegt Daniel Tan, directeur van de school van interactieve en digitale media bij Nanyang Polytechnic, dat het centrum beheert;. op hetzelfde briefing, Tan merkte op dat meer dan de helft van de 15 prototypes momenteel in ontwikkeling zijn zal naar verwachting worden gecommercialiseerd binnen de komende 12 maanden. “Deze 15 prototypes vertegenwoordigen de pionier partij van spellen om te profiteren van SGR. Ze variëren van mobiele, casual online, Facebook Sony PlayStation games, “voegde hij eraan toe.

Om u te helpen identificeren en te commercialiseren meer Singapore games, GSC kondigde haar partner Sony Computer Entertainment zou aftrap van een wedstrijd waar de winnaars een kans zou krijgen, met financiële steun van MDA, om hun prototype te ontwikkelen tot een spel op het Japanse bedrijf de verschillende platformen. De wedstrijd maakt deel uit van Sony’s inaugurele Playstation Games & Apps Challenge 2012 in Azië. Singapore games-industrie droeg S $ 59.600.000 (US $ 47 miljoen), in waarde toe te voegen aan de media-industrie in 2009, opgegroeid in een 50,5 procent samengestelde jaarlijkse groei 2004-2009, volgens het land Department of Statistics in gegevens vrijgegeven in 2011.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten