T-Mobile vraagt ​​FCC Verizon-kabel transacties te blokkeren

Volgens de Associated Press, is T-Mobile USA aandringen regelgevers om de aankoop van het spectrum van kabelmaatschappijen stoppen voor $ 3900000000 door Verizon.

In een late indienen op dinsdag, de communicatie-bedrijf verklaarde dat de Federal Communications Commission (FCC) aanbiedingen momenteel onderhandeld tussen Verizon Wireless, Comcast Corp., Time Warner Cable Inc., Bright House Networks en een aparte $ 315.000.000 deal met Cox moet voorkomen Communications.

T-Mobile ziet de deals als een middel van het plaatsen van een “te hoge concentratie ‘van draadloze spectrum in de controle van Verizon, die het potentieel hebben om de concurrentie te beperken en een verschuiving van de middelen om bedrijven te kiezen heeft.

Anderen hebben ook ingediend moties tegen de deal voorsprong van een depot deadline op woensdag, op dit moment in totaal negen ‘algemeen belang’ groepen. Vorige week een staat bureau dat pleit voor de consument ook gevraagd de FCC om de deal te blokkeren, daarbij verwijzend naar het dezelfde reden als T-Mobile.

Een woordvoerder van Verizon, Ed McFadden, zei in een voorbereide verklaring dat de deals zijn “duidelijk in het algemeen belang” en inherent ondersteunt FCC doelstellingen voor het gebruik van spectrum. Verizon verdedigde zijn positie door te citeren die ongebruikt spectrum meer vrij toegankelijk voor de schaamstreek door de transacties zal zijn.

Met meer toegang tot het draadloze spectrum, kan een bedrijf te verhogen downloadsnelheden en catering voor heavy-dataverbruik apparaten, waaronder smartphones en tablet-gebruikers. Verizon Wireless bezit reeds een grote hoeveelheid spectrum, terwijl T-Mobile niet.

De betrokken partijen hopen om de aanbiedingen te voltooien tegen het einde van het jaar, en T-Mobile is de eerste grote concurrent van de campagne om het te blokkeren sluiten.

Onder de deals, zal Verizon Wireless en de kabelmaatschappijen zijn de marketing van elkaars diensten in hun winkels.

Het krediet:

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Verizon snijdt LG Spectrum en HTC Rezound tot $ 99 op contract; Comcast weert Verizon, AT & T ingreep, ramps Wi-Fi, Verizon, BT team ‘immersive-video’ conferencing wereldwijd; Comcast uitgeeft halfjaarlijkse voortgangsrapportage voor goedkopere breedband-programma

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen