Telecom NZ onderzocht voor de scheiding schending

Nieuw-Zeeland Commerce Commissie heeft besloten een onderzoek naar een vermeende schending van de scheiding ondernemingen Telecom New Zealand’s starten door de business unit Wholesale.

Het onderzoek volgde op een besluit vorige week door de onafhankelijke toezichthoudende groep die verantwoordelijk is voor het houden van een oog op de scheiding ondernemingen van de telco’s. De groep bevestigde klachten van Vodafone en Kordia dat Telecom Wholesale werd overtreden clausules van de scheiding overeenkomst van haar moedermaatschappij.

Vodafone en Kordia geloofde dat loyaliteit biedt die klanten wier gehele klantenbestand werden bediend door middel van Telecom Wholesale beloond, en zou voor de komende twee jaar, werd de overeenkomst overtreden. Het Commerce Commissie zei dat het had ook klachten ontvangen over hetzelfde onderwerp.

Telecom NZ scheiding in werking getreden op 31 maart vorig jaar, naar aanleiding van de overheid geleide hervormingen die de scheiding van het bedrijf in het netwerk, groothandel en detailhandel onderdelen gevraagd om de marktomstandigheden te verbeteren door het vermijden van discriminatie en verbetering van de transparantie.

De eerste schending van de scheiding ondernemingen van het bedrijf vond plaats in juli vorig jaar. De onbedoelde “technische overtreding” werd verholpen in september.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice