Thanksgiving zal mobiele de grootste shopping dag van dit jaar: Adobe

Net zo snel als de Black Friday en Cyber ​​Monday deal previews blijven dalen, zo ook de voorspellingen voor online en mobiel winkelen tarieven.

We hebben tal van nieuwe apparaten onthuld in de afgelopen weken gezien. bijgewerkte lijst Matthew Miller’s bevat de beste Android en Windows handsets nu beschikbaar, evenals – verrassing! – Dat de nieuwe plus-sized iPhone.

Terwijl de nummers niet altijd lijn, veel van de trends poneert IBM op woensdag zijn in overeenstemming met die van Adobe op donderdag.

Dat versmalt naar de volgende afhaalrestaurants: Online winkelen tarieven zijn geen tekenen van vertraging en mobiele apparaten zullen worden gebruikt door de consument meer dan ooit tevoren.

En, misschien op meer van een deprimerende nota, Thanksgiving zelf gaat voor meer informatie over het afstemmen op flash sales dan voetbalwedstrijden en familie maaltijden zijn als de vierde donderdag van november naar verwachting Cyber ​​Monday (in plaats van Black Friday) wedijveren in meer verkeer en verkoop.

In feite, Adobe gelokaliseerd dat deze verkopen daadwerkelijk aan de slag op de maandag voor Thanksgiving met een gemiddelde verkoop van 20 procent van de normale lijst met prijzen die hele week.

Voor consumenten is het plotten van hun vakantie winkelen warpaths, zal Adobe analisten verwachte online prijzen “rock bottom” hit op Thanksgiving Day, het aanbieden van lagere prijzen dan op een andere dag tijdens de feestdagen met een gemiddelde korting van 24 procent.

Adobe voegde eraan toe dat de prijzen weer omhoog zal gaan op de dinsdag na Cyber ​​Monday, dat is 1 december.

Analisten voorspelden dat Thanksgiving Day “recordomzet,” groeit 27 procent jaar-op-jaar tot $ 1350000000 zal produceren. Naar alle waarschijnlijkheid zal Black Friday steeds triomferen over de dag ervoor met $ 2480000000 in online verkoop, groeit 28 procent per jaar.

Maar Cyber ​​Monday is naar verwachting de meeste online verkoop oogsten met $ 2,60 miljard, groeit 15 procent ten opzichte van 2013.

Voor zover mobiele gaat, Adobe verwacht dat Thanksgiving Day zelf (27 november) “zal de meest mobiel winkelen dag van het jaar” – waarschijnlijk te wijten aan de winkels worden gesloten, tweede-scherm activiteit tijdens NFL games, en consumenten stiekem in een aantal winkels onder de eettafel.

Dat gezegd hebbende, Adobe verwacht dat ongeveer een derde (31 procent) van de online verkoop zal via smartphones en tablets worden gegenereerd, een stijging van 21 procent vorig jaar, de productie van $ 418.000.000 op Thanksgiving alleen.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Mobiele verkoop moet bloeien op Black Friday met $ 644.000.000 in de verwachte omzet en dan $ 520.000.000 op Cyber ​​Monday wanneer consumenten zijn terug op hun desktop computers op het werk.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard