The Economist Weegt in op MPS

Doc houdt het laatste nummer van The Economist op zijn bureau, zodat bezoekers zullen denken dat ik ben slimmer dan ik. Maar zo nu en dan, ik vind mezelf eigenlijk de publicatie te lezen. Dus, ik was blij om te zien The Economist wegen op manieren om de drukkosten te verlagen, waaronder op zoek naar Managed Print Services.

Het artikel, getiteld “Ruses naar Cut printkosten” gaat in op enkele van de meer fundamentele manieren om te bezuinigen op druk verbruik, samen met een paar nieuwe manieren die Doc niet volledig kan aanbevelen (als het proberen om de toner cartridges te laten denken dat ze hebben meer toner dan ze doen). Hier is een deel van wat The Economist te zeggen had over MPS

Met behulp van slimme lettertypen, waardoor toner cartridges gaan langer mee en bespaart papier zijn alle bottom-up manieren om het afdrukken kosten te besparen. Er is ook een steeds populairder top-down optie, in de handel bekend als “Managed Print Services” (MPS). Het gaat om het uitbesteden van de exploitatie en het beheer van het kantoor printers en kopieerapparaten aan een externe leverancier, zoals HP, Xerox en Ricoh. Die leverancier wordt betaald een maandelijkse vergoeding, en heeft vervolgens een stimulans om het afdrukken kosten te besparen door te profiteren van schaalvoordelen bij inkoop, ter vervanging van printers door efficiĆ«ntere modellen en dergelijke. Sommige MPS leveranciers zelfs monitoren gebruik van printers en kopieerapparaten individuele medewerkers ‘om in het bijzonder verspillende of inefficiĆ«nte praktijken te identificeren.

De industrie de vuistregel is dat MPS de kosten kan snijden met ongeveer 30%. Als bedrijven zoeken naar manieren om geld te besparen, is het niet verwonderlijk dat de wereldwijde MPS-markt groeide met 27% tot $ 25800000000 in 2009.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro