Ultratech snaps up IBM halfgeleider octrooien

San Jose, Californië gevestigde Ultratech heeft gisteren aangekondigd dat zij heeft verworven om een ​​aantal IBM patenten op halfgeleider stoten en verpakking.

De collectie omvat patenten met betrekking tot C4 stoten, Ball Grid Arrays, loodvrije soldeer en 3D-verpakking alsmede vorderingen voor de productie, de samenstelling en structuur van halfgeleiders. De collectie bestaat uit Amerikaanse en buitenlandse octrooien.

Ultratech levert lithografie en laser-systemen voor de verwerking gebruikt om halfgeleiders te produceren. Zij ziet de octrooien als de sleutel tot haar missie: het nastreven van hoge doorvoer, hoge productie opbrengsten en lage kosten voor bump verpakken van geïntegreerde schakelingen en high-brightness LED’s.

Als dat alle Griekse u, weet alleen dit: Ultratech is een van de vele bedrijven proberen om de wet van Moore vooruitgang zien dan 32 nanometer, wat op zijn beurt zou toestaan ​​consumentenelektronica naar kleinere, goedkopere, krachtiger en meer energie-efficiënt zijn. Zij is van mening deze verzameling van patenten zal helpen daar te komen.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs