VCE lanceert nieuwe geconvergeerde systemen, zet weg voor de toekomst

VCE, in zijn eerste product aankondiging sinds EMC grotendeels kocht Cisco als een joint venture partner, gestart met een reeks van systemen die zij te positioneren als een portfolio bedrijf van de opslag reus.

VCE Vscale architectuur, die een stof biedt om meerdere geconvergeerde infrastructuur systemen en data center blokken met elkaar te verbinden;. VCE VxBlock systemen, een nieuwe familie van systemen die pre-integratie, pre-testen en pre-validatie zal beschikken, maar bieden de netwerken keuze tussen Cisco en VMware;. VCE Vision Intelligent Operations 3.0, die een compleet beeld van meerdere geconvergeerde systemen te bieden;. Technology uitbreidingen van bestaande vblok systemen, EMC Isilon opslag en Cisco UCS compute;. hybride cloud integratie VMware NSX, vRealize en EMC’s ViPR software defined storage;. vblok System 540 en 740.

Het bedrijf, waarvan de nieuwe geconvergeerde systemen opzetten van een architectuur die is gericht op een weefsel aanpak van de netwerklaag te brengen, zorgen voor een nieuwe categorie die een keuze tussen Application Centric Infrastructure Cisco’s (ACI) of VMware’s NSX biedt voor software-defined networking en haar management software te updaten.

Voorheen: EMC voegt VCE om zijn stabiele, koopt uit interesse Cisco’s

Op een hoog niveau, VCE’s toevoegingen zijn

Van deze toevoegingen, de VxBlock systemen zijn de meest opvallende. De toevoeging van VxBlocks betekenen dat VCE heeft twee categorieën van geconvergeerde systemen. De vblok systemen zijn de Cisco-EMC-VMware samenwerking die het bedrijf goed sinds de oprichting geserveerd. De VxBlocks geven VCE een laan naar technologieën in de toekomst toe te voegen.

VCE Trey Layton, chief technology officer, zei dat VxBlocks gaan over de keuze van de klant en merkte op dat ze nog steeds om Cisco-technologie te gebruiken. Het algemene idee is dat de VxBlock systemen een laag zodat klanten hun bestaande technologieën integreren.

“De Vscale architectuur geeft ons een samenvoeging laag voor SAN en LAN om meerdere Vscale blokken aggregeren. Wij kunnen andere technologie te introduceren in de toekomst”, zei Layton.

VCE’s doel is om een ​​datacenter op schaal te monteren op een manier die meerdere systemen kunnen integreren. “In plaats van het kopen van de eilanden van de infrastructuur, proberen we te breken silo’s,” voegde Layton.

Zoals voor de prijsstelling, is VCE niet openbaar overzicht prijzen sinds elke klant heeft verschillende eisen.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren