Windows 10 bandwagon: Acer sprongen aan boord met twee nieuwe pc’s

De Aspire Z3-700 all-in-one PC beschikbaar moeten zijn tegen het einde van het jaar. Microsoft

Windows 10 pagina over dat onderwerp; Wat je kunt verwachten op Windows 10 voorkant van Microsoft’s nieuwe toestellen te lanceren; Mijn grootste probleem met Windows 10: Instabiliteit

Na de Windows 10 New York City hardware vorige week demonstreren, heeft Acer twee pc’s die gebruik maken van de nieuwe functies in de nieuwste besturingssysteem van Microsoft onthuld.

Op een persconferentie op maandag in Taipei, de Taiwanese hardwarefabrikant de wikkels nam buiten zijn Aspire R14 notebook en de hybride tablet-notebook Aspire Z3-700.

“We werkten nauw samen met de Acer team gedurende de ontwikkeling van deze nieuwe apparaten, die zorgt ervoor dat onze klanten kunnen profiteren van Windows 10 te maken,” Microsoft’s chief van Windows en toestellen Terry Myerson zei in een blog.

“Je kunt ook de belofte van de vertrouwde en consistente ervaring die we leveren met Windows 10 die zich uitstrekt over hun apparaat lineup, van notebooks naar pc’s naar mobiele telefoons,” voegde hij eraan toe.

De apparaten showcase Microsoft’s inspanningen om een ​​gemeenschappelijke ervaring op notebooks, pc’s en telefoons met Skype te brengen; Cortana, haar stem assistent, Continuum, een functie die een telefoon in staat stelt om op te treden als een PC bij aansluiting op een apart scherm, Microsoft’s nieuwe Edge browser en de Xbox-app.

Vergeet MacBook Airs. Welke is de betere Windows 8 laptop: De nieuwe Microsoft Surface Pro 3 of de Acer Aspire S7? Hier is mijn twee cent.

Myerson merkte op dat de Aspire R14 en Z3-700 ook over geoptimaliseerde audio om te profiteren van de functionaliteit Cortana’s te nemen en bieden beide Acer BluelightShield technologie, die blauw licht emissie vermindert van het scherm, het verminderen van vermoeidheid van de ogen.

De Aspire R14 heeft een 14-inch scherm, die dan kan worden gevouwen voor tablet gebruik of gedraaid 180 graden voor gebruik in een demonstratie. Het apparaat is 1.85cm dik en weegt 1.58kg (3.5lb) met 8 GB RAM, solid-state drives, en geïntegreerde MU-MIMO te versnellen draadloze downloads.

De Aspire R14 zal beschikbaar zijn in eind oktober met de prijzen in Noord-Amerika te beginnen op ongeveer $ 699, en € 799 in Europa.

De Aspire Z3-700 is Acers apparaat voor werk en spel, werkt als een notebook met een toetsenbord of gewoon als een tablet met een groot 17,3-inch display. Het apparaat wordt geleverd met ofwel Intel Pentium en Celeron processoren en biedt tot 8 GB RAM. Het wordt geleverd met ofwel SSD of een traditionele harde schijf. Het display heeft een full HD 1,920×1,080 pixel resolutie en, net als Microsoft’s Surface Pro, wordt geleverd met een stylus.

De Acer Aspire Z3-700 zal beschikbaar zijn in EMEA zijn tegen het einde van het jaar vanaf € 599. Zoals door de bekende, het apparaat heeft een batterijduur van vijf uur en een kickstand om notebook-modus ondersteunen. Acer heeft nog naar de VS vrij te prijzen of beschikbaarheid.

Eerder vorige maand op de IFA beurs, Acer onthulde een paar nieuwe smartphones die beschikbaar zal zijn running ofwel Windows 10 of Android. Aan de bovenkant van de toestellen die het onthulde was de Windows 10-aangedreven Jade Primo, die Acer aangekondigd als een ‘PC in je zak’ en welke Microsoft’s Continuum vitrines.

Jade Primo zal een 5,5-inch super AMOLED-display en zal draaien op een Snapdragon 808 processor. De naar achteren gerichte camera zal zijn 21-megapixels, terwijl de selfie snapper zal zijn acht megapixels.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Er zijn nog geen details over prijzen en beschikbaarheid nog niet, maar Acer gebruikt vandaag notebook lancering af te Continuum meer tonen.

Acer is de eerste van een hele reeks partners naar verwachting nieuwe Windows 10 apparaten aan te kondigen.

In navolging van vorige week Windows 10 evenementen die door Dell, Asus en HP, Microsoft execs zal toetreden Toshiba voor zijn Windows 10 evenement morgen in Tokio en Lenovo op 19 oktober in San Francisco.

Windows 10

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen