Xbox Live neergehaalde na bedreigingen; hacker groep neemt de verantwoordelijkheid

Xbox diensten werden neergehaald voor een tijd op vrijdag na een vermoedelijke aanval, die een bekende hacker groep beweerde de verantwoordelijkheid voor nemen.

LEES VERDER

Waarom de CIA wil encryptie backdoors is een falen van leiderschap, niet intelligentie, Apple, weigeren achterdeur toegang tot de gegevens, kunnen boetes; NSA is zo overweldigd met data, is het niet langer effectief, zegt klokkenluider; Zoals de Snowden lekken begon, is er was “angst en paniek” in het Congres; Hoe gegevens geval Microsoft de Amerikaanse tech industrie kan ontrafelen; Als je ‘niets te verbergen’, hier is waar uw wachtwoorden te zenden; Kennismaken met de schimmige tech brokers dat uw gegevens te leveren aan de NSA

Hackers van de Phantom Squad wordt gezegd dat, hebben een distributed denial-of-service (DDoS) aanval gelanceerd, tegen de Microsoft gaming netwerk.

In een tweet, zei de groep Xbox maker Microsoft, en rivaal Sony-eigendom gaming netwerk PSN, niet “de moeite werken aan veiligheid” ondanks hun “miljoenen dollars.

“PSN en Xbox niet dat geld gebruiken om hun veiligheid te verbeteren. Tot ze hun ogen, Xbox Live en PSN te openen zal blijven kwetsbaar,” zei de groep.

Tijdens de aanval, de groep tweeted: “Xbox Live #Offline,” maar geen visueel bewijs dat zij direct achter de aanslag niet te bieden.

rekening van de groep, @PhantomSqaud, werd later geschorst door Twitter.

Vanaf halverwege de ochtend op vrijdag, Xbox diensten waren weer normaal, volgens de ondersteuningspagina’s van het bedrijf. Sony’s PSN-netwerk is niet gedacht om gerichte zijn, maar een aparte tweet door de hackers groep waarschuwde dat het “next” op hun doel lijst.

De bedreigingen kwamen een week eerder, mirroring de acties bijna een jaar na de beruchte Lizard Squad gestart met een reeks van aanvallen op het netwerk tegen Xbox Live en Sony’s PSN-netwerk. De aanvallen waren zo hevig en langdurig dat nieuwe en bestaande gamers tijdens de kerstvakantie waren niet in staat om in te loggen uren of zelfs dagen in een tijd, tekenen woede van de internationale gaming community.

De aanvallers namen ook in een aantal andere grote sites en netwerken, met inbegrip van de afdeling van de wereldwijde satelliet-messaging-systeem Defensie. Een aantal van de hackers van de groep werden later gearresteerd door de Britse autoriteiten.

Een woordvoerder van Microsoft niet meteen een telefoontje vraagt ​​reactie terug.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren