Zuid-Korea verdubbelt startup financiering in 2014

De 5G netwerk zal naar verwachting tot 1000 keer sneller dan de huidige 4G LTE service, en zal een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de Zuid-Koreaanse economie.

Zuid-Korea zal het beschikbare bedrag voor subsidies en leningen dit jaar voor nieuwe ondernemingen te verdubbelen tot een totaal van 10 miljard won (US $ 9.300.000), volgens JoongAng Daily.

Dit is onderdeel van een programma van het ministerie van Wetenschap, ICT en Toekomst Planning’s tech start-up financiering initiatief, dat nu zal worden uitgebreid alle vier speciale R & D-zones van het land op te nemen. In het eerste jaar werd het programma beperkt tot bedrijven in de Daejeon O & O-zone, maar Gwangju, Daegu en Busan R & D-zones, kennis genomen van het verslag;. Uiteindelijk zal het bedrag van de financiering worden verhoogd tot maar liefst ₩ 200.000.000.000 (US $ 186 miljoen) in 2018.; de financiering wordt gesteund door de Industrial Bank of Korea (IBK), die een niveau van corporate geloofwaardigheid ontvangers leent. Acht ventures werden vorig jaar gefinancierd uit een pool van 48 kandidaten, met elkaar krijgen zoveel ₩ 2500000000 (US $ 2.300.000).

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren