Deze maand updatepakket voor Windows 8.1 biedt meer dan alleen bug fixes

Windows 8.1 gebruikers zullen een paar verrassingen in de augustus 2014 updatepakket, beschikbaar onder de optionele rubriek van Windows Update te vinden, samen met deze maand beveiligingsupdates voor Windows, Internet Explorer en de Adobe Flash code gebakken in Internet Explorer 11.

Deze updatepakketten zijn niet een nieuw ding. Het is zelfs niet nieuws dat Windows Update is overgestapt op het leveren van prestaties en betrouwbaarheid updates naast security fixes elke maand op Patch Tuesday (AKA-update dinsdag).

Wat is er anders aan de update van vandaag is de toevoeging van nieuwe en bijgewerkte functies, samen met de bug fixes in de maandelijkse updatepakket. vrijlating van vandaag is misschien krijgen meer aandacht dan het verdient, dankzij de hardnekkige geruchten in de afgelopen maanden dat Microsoft van plan was om een ​​grote update voor Windows, vergelijkbaar met die in april opgeleverd dalen.

In plaats daarvan, Microsoft’s Brandon LeBlanc zei in een blogpost van vorige week, deze kleine update is het nieuwe normaal: “[R] ather dan te wachten voor maanden en samen te bundelen een hoop verbeteringen in een grotere-update zoals wij deden voor de Windows 8.1 Update, klanten kunnen verwachten dat we onze reeds bestaande maandelijkse update-proces zult gebruiken om vaker verbeteringen samen met de beveiligingsupdates die gewoonlijk leveren … ”

En dat is precies wat er in KB2975719. Indien geïnstalleerd op Windows 8.1, Windows RT 8.1 of Windows Server 2012 R2, zijn de volgende nieuwe functies geïnstalleerd

Microsoft heeft geschilderd gewaagd ontwerp slagen met Windows 8, maar de business impact blijft fel bediscussieerd. de website en elaptopcomputer.com hebben de onderneming en SMB perspectieven op Windows 8 gedekt vanuit vrijwel elke hoek.

Een paar API veranderingen zijn van belang vooral voor ontwikkelaars en zal niet lonend zijn voor eindgebruikers tot software en drivers profiteer van deze functies. In het bijzonder, kan het apparaat makers van de nieuwe Wi-Fi Direct-API’s gebruiken voor Vindbaarheid om toepassingen die een Windows-apparaat kan veranderen in een Miracast-ontvanger te bouwen. (In Windows 8.1 zonder deze update; pc’s zijn alleen in staat om content te sturen naar een Miracast-ontvanger, zoals een TV.) En video-opname apps kan schrijven “Datum dia” en GPS-metadata aan MP4 videobestanden.

De augustus updatepakket bevat tientallen bug fixes, velen van hen voor obscure onderwerpen, evenals de maandelijkse verzameling van betrouwbaarheid en prestatie verbeteringen voor de Microsoft Onedrive sync client.

-update van vandaag is niet verplicht, maar het vereist wel de april 2014 Windows 8.1 Update (KB2919355). Als de update niet is geïnstalleerd, vandaag geen update beschikbaar is.

Sinds de release van Windows 8 in de zomer van 2012, heeft Microsoft belangrijke functie-updates in grote bundels afstand maanden uit elkaar geleverd. Met Windows 8.1 dropping oktober vorig jaar en de Windows 8.1-update aankomen in april, was het redelijk zich af te vragen of het plan was om een ​​tick-tock cadans van updates om de zes maanden, gelijkend op schema Ubuntu te volgen. vrijlating van vandaag lijkt op die vraag geen antwoord met een nadrukkelijke, wat suggereert in plaats dat er nieuwe functies zullen verschijnen wanneer ze klaar zijn, als onderdeel van een maandelijks bijgewerkt.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Meer informatie over het tabblad Windows Update in de PC-instellingen, met name de datum en tijd van de laatste update check evenals wanneer er updates voor het laatst zijn geïnstalleerd. Op dit moment, dat de informatie is alleen beschikbaar als het controleren van Windows Update vanaf het bureaublad Control Panel;. Belangrijke verfijningen om de instellingen voor het regelen van het gedrag van precisie-touchpads. (De Precision Touchpad is een nieuwe touchpad design, mede ontwikkeld door Microsoft en Synaptics, dat werd geïntroduceerd vorig jaar en is gebouwd in de Surface Pro 3.) Een ieder die zo nu en dan maakt gebruik van een notebook met een muis is aangesloten, de mogelijkheid om de controle te waarderen functioneren van de ingebouwde touchpad. Andere nieuwe functies zijn onder meer de mogelijkheid om dubbel tikken en slepen en om rechts-klikken op het touchpad

Zoals eerder aangekondigd, out-of-date Java-plugins worden nu automatisch geblokkeerd, in Internet Explorer;. Iedereen die SharePoint Online maakt gebruik van met federatieve accounts zal u dankbaar zijn dat ze niet langer te reageren op meerdere login prompts na het klikken op de “Ik wil aangemeld blijven in ‘vakje;. De Roebel wordt nu ondersteund voor valuta-input en rendering.

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset