Sage nieuwe focus op MKB-klant bij Sage Summit 2015

Meer dan 7000 mensen waadde door de vochtigheid van New Orleans in augustus te horen wat de nieuwe CEO Stephen Kelly heeft gepland voor Sage. In de afgelopen drie jaar, heeft Sage geconfronteerd met veranderingen in het product wegenkaarten, leiderschap en partnerprogramma’s. Als het bedrijf nieuwe focus terug op haar kerntaak van het dienen van de kleine en middelgrote bedrijven, zijn klanten zitten met een sterkere indruk dat de organisatie kan worden geleid in de juiste richting. Sage CEO Stephen Kelly

Vijf belangrijke punten verankeren van de nieuwe strategie (zie video 1 hieronder)

Video 1. Live Update – Sage Summit

Sage klanten hebben de veranderingen in de afgelopen twee tot drie jaar gezien als de softwareleverancier maakt de overgang naar de cloud, alsmede om nieuwe business modellen. Als een belangrijke technologie partner voor kleine en middelgrote bedrijven, de nieuwe visie is verfrissend. Als Sage maakt een voortdurende herinvestering in nieuwe technologieën voor de boekhouding, betalingen, en salarisadministratie, moeten klanten hard pushen om ervoor te zorgen dat de levering van de nieuwe producten voldoet aan de nieuwe eisen van een digitale bedrijf te runnen, en dat Sage blijft gericht op innovatie met het onderhoud dollars klanten hebben toevertrouwd met hen. Over het algemeen zijn de vooruitzichten is verbeterd, maar er is nog werk voor de boeg. Hoe Sage voert de komende 24 maanden zal bepalen of Sage groeien in de volgende overgang.

De elementen van bedrijf Architecture for Digital Transformation – downloaden van een excerpt

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Middelen