Salesforce.com’s Q3: Beats schattingen verhoogt outlook, belooft $ 5B rev 2015

SAN FRANCISCO — Salesforce.com demonstreert zijn multi-tasking mogelijkheden op maandag, niet alleen door zijn enorme portfolio van cloud-platforms, maar ook door het balanceren van de jaarlijkse Dreamforce expo met een derde kwartaal de winst rapport.

De CRM-gigant rapporteerde een nettoverlies net boven $ 124.000.000, of 21 dollarcent per aandeel (statement). Non-GAAP winst waren negen cent per aandeel op een omzet van $ 1080000000, een stijging van 36 procent jaar-op-jaar.

Wall Street verwachtte Salesforce aan de winst van negen cent per aandeel te publiceren op een omzet van $ 1060000000.

Toch blijkt dat netto verlies te hebben gegooid investeerders uit een tikkeltje als aandelen daalden met ongeveer drie procent in de after-hours trading. Salesforce gaf ook toe dat het kreeg een hobbel in de omzet dankzij de; $ 2500000000 overname van ExactTarget, die in juli gesloten.

Inschrijving en inkomsten steun goed voor ongeveer $ 1000000000, een stijging van 36 procent per jaar, terwijl de professionele diensten en andere opbrengsten bedroegen $ 72.000.000, een stijging van 50 procent jaar-op-jaar.

Voorafgaand aan de aandeelhouders conference call, alsmede een on-stage interview met Dropbox CEO Drew Houston, CEO Marc Benioff gemaakt aanvankelijke opmerkingen over het kwartaal in het rapport op maandag, wijzend in de richting van een zeer ambitieus stappenplan voor de balans

Salesforce.com is de eerste zakelijke cloud computing onderneming een $ 1000000000 kwartaal te leveren, met een uitstekende derde kwartaal een omzetgroei van 36 procent. Gezien de sterke reacties van klanten op onze volgende generatie sociale en mobiele cloud-technologieën, ik ben blij te kunnen aankondigen dat we verwachten dat onze eerste 5000000000 $ jaar leveren tijdens onze boekjaar 2015.

Voor het vierde kwartaal, is Wall Street verwacht Salesforce aan de winst van ten minste zeven cent per aandeel te leveren op een omzet van $ 1120000000.

Salesforce reageerde met een omzetverwachting aanbod van $ 1124000000 tot $ 1129000000, wat zou leiden tot een stijging van 35 procent jaar-op-jaar. Echter, zijn non-GAAP winst naar verwachting schommelen tussen vijf en zes cent per aandeel.

Voor het volledige jaar, de San Francisco gevestigde onderneming beweerde dat het verhoogde zijn omzetverwachting, met een nieuwe range van $ 4,050 miljard tot $ 4055000000, een stijging van 33 procent jaar-op-jaar. Non-GAAP winst naar verwachting liggen tussen 33 en 34 cent per aandeel.

Maar dat is niet alles.

Aangezien de onderneming voorzitter merkt, Salesforce is van plan om behaalt ten minste $ 5000000000 in inkomsten voor 2015, of beter gezegd, $ 5150000000 tot $ 5,20 miljard. Meer 2015 projecties, namelijk de winst per aandeel, beloofd te worden gehecht aan de Q4 en het volledige boekjaar 2014 rapport, gepland te laten vallen in februari.

Salesforce 1: Zal ​​het toekomstbestendig, Salesforce.com, HP onthullen ‘Superpod’ cloud samenwerking; Salesforce.com’s Q3:? Beats schattingen, verhoogt outlook, AWS, Salesforce conferenties markeert CIO raadsel; Salesforce.com: ‘gouden tijdperk van enterprise apps ; Salesforce CEO geeft toe dat ‘maatschappelijke onderneming’ veld werkte niet, Dropbox, Salesforce CEO handel startup verhalen; Salesforce Benioff: Ja, je tandenborstel zal een marketing tool; Dreamforce ’13: Salesforce.com bagatelliseert potentiële HP, Oracle deals

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Dreamforce 2013