Salesforce-data ‘spideren’ in on-premises enterprise-systemen, enquête vindt

Software as a Service en cloud zijn zeer geschikt voor single-purpose projecten, maar kan zeer problematisch worden als het gaat om data-integratie;. Foto: Joe McKendrick

Mijn collega Dave Linthicum, de go-to expert op zowel de wolk en integratievraagstukken – ooit zet het heel mooi: “De schoonheid – en de keerzijde – van SaaS is dat de ondernemers het niet nodig om rekeningen en om vast te stellen up and running. IT heeft minder werk te doen op de korte termijn. Maar zonder integratie, SaaS silo opspringen, wat resulteert in dubbele gegevens, onjuiste rapporten, en uiteindelijk, het beschadigen van gegevens verschillen. ” Hij schreef deze een paar jaar terug, en het houdt nog steeds waar.

Hoewel het wordt overgeslagen, het uiteindelijk, komt terug in gesleept om de rotzooi opruimen.

Een nieuw onderzoek van de 200 actieve Salesforce-gebruikers, professionals en admins vindt data-integratie pijn achtervolgen veel van deze implementaties. De enquête, vrijgegeven door Vooruitgang en uitgevoerd in samenwerking met Dimensional Research, vindt bijna negen op de 10 Nieuwe Salesforce-implementaties in de komende twee jaar, maar data-integratie is hun grootste uitdaging. Drieënzestig procent (63%) verklaarde moeilijkheden integratie leiden tot een trager Salesforce prestaties.

Een meerderheid, 54 procent, zegt dat de toepassing en de gegevensbron integratie is hun meest urgente uitdaging. Deze integratie uitdagingen voortvloeien uit de noodzaak om gegevens tussen Salesforce en on-premise applicaties (48%), legacy-applicaties (47%), connectiviteit (40%) en gedeelde gegevensbronnen (37%) te delen.

Het onderzoeksrapport van de auteurs geven aan dat Salesforce integraties nu ‘spideren’ (dat is een geweldige manier om het te zetten) in een breed scala van enterprise applicaties – met inbegrip van ondersteunende systemen (46%), ERP (42%), en de boekhouding (41% ). Legacy applicaties zijn goed voor 38 procent van alle integratie-eisen, het onderzoek toont ook aan. Minstens 12 procent van deze organisaties hebben nu meer dan 10 applicaties en data bronnen aangesloten op Salesforce.

Het onderzoeksrapport geen oplossingen om deze uitdaging aan te bieden. Maar het is een gegeven dat Progress DataDirect, dat het onderzoek sponsorde, samen met een aantal andere leveranciers bieden oplossingen die meld cloud-gebaseerde data met on-prem enterprise data te helpen. Als onderdeel van mijn werk met Database Trends & Applications, ik heb onlangs geholpen een “Best Practices” rapport samen op wat nodig is om deze integratie vanuit een management perspectief te bereiken, zoals hieronder samengevat

Er moet 50 manieren om uw gegevens te integreren zijn. Tal van technologieën en benaderingen zijn beschikbaar, van master data management om data warehousing aan data virtualisatie Hadoop.

Niet alles moet zijn – of worden – geïntegreerd tegelijk. Een nieuwe aanpak, “data meren,” zullen de gegevens te positioneren in zijn ruwe vorm op één plaats, voor latere integratie en verwerking als dat nodig is. Hier, ik citeer uit David Mariani, CEO van AtScale, in een panel leidde ik bij DBTA recente gegevens Summit 2015 conferentie: “. Data is als water Het is erg duur en moeilijk te verplaatsen als het eenmaal ergens landt.” datavolumes van vandaag zijn ‘gegroeid dan ons vermogen om pre-verwerken dan wel om structuur pre het, om structuren op te bouwen om vragen te beantwoorden vandaag.

Nieuwe normen zijn in opkomst te helpen vereenvoudigen cloud-gebaseerde integratie. De industrie is rally rond de Open Data Protocol (OData), die belooft om de plaats van de web services standaarden REST en SOAP tot een grotere interoperabiliteit tussen bedrijven en over de cloud mogelijk te maken. Zoals OASIS, de normen lichaam ondersteunen OData, het beschrijft, “OData metadata, een machine leesbare beschrijving van het datamodel van de API’s, maakt de creatie van krachtige generieke client proxies en gereedschappen.” De opkomende data format “helpt je te focussen op uw business logica, terwijl het opbouwen REST API’s, zonder te hoeven maken over de aanpak van aanvraag en de reactie headers, statuscodes, HTTP-methoden, URL conventies, media types, payload formats en query-opties te definiëren.

De wolk zelf is uitgegroeid tot de ultieme data integratieplatform. Uit een recent onderzoek dat ik geholpen gedragsregels voor Unisphere Research in samenwerking met de Independent Oracle Users Group (onderschreven door Oracle) constateert dat een meerderheid van de ondernemingen, 57 procent, ofwel reeds in dienst cloud om hun big data uitdagingen of plan in slagen om binnen de komende paar jaar. Wolken en Platform as a Service (en Integration Platform as a Service) aanbod is steeds tractie als een online middelen te verwerken gegevens te beheren en. De cloud biedt een belangrijke locatie voor big data-oplossingen, omdat ze sneller te implementeren en eenvoudiger te bedienen en schaal dan met typische on-premise systemen.

(Disclosure:. Ik heb betaald project werkzaamheden voor DBTA en Oracle, in dit bericht vermeld, in de afgelopen 12 maanden)

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, IT-prioriteiten; Zoals bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier), Cloud; Shift: public cloud beschouwd als veiliger dan corporate data centers, Cloud, Hybrid cloud de toekomst, zelfs als leidinggevenden weten niet goed wat te maken van deze

Als bedrijven versplinteren, zo heeft enterprise architectuur (maar op een goede manier)

Shift: public cloud beschouwd als veiliger dan grote datacenters

Hybride cloud is de toekomst, zelfs als leidinggevenden weten niet goed wat te maken van deze