SAP namen McDermott CEO: Nu het zware werk begint

SAP op dinsdag genaamd Bill McDermott enige CEO van de enterprise applicaties reus. McDermott is de eerste Amerikaan om het bedrijf te runnen.

McDermott, een co-CEO sinds 2010 samen met Jim Hagerman Snabe, neemt te midden van een reeks van buigpunten voor SAP.

namelijk

De andere rimpel is dat McDermott is uit de verkoop kant van SAP en heeft om te winnen over de technische crew, gevestigd in Duitsland. tech lead SAP, Vishal Sikka, onlangs het bedrijf verlaten, en Shawn Price, voorzitter van SAP cloud en de lijn van business sales, ook vertrokken. Bovendien, SAP is een nieuw evenwicht zijn personeelsbestand als het overgangen om meer van een cloud-speler zijn.

McDermott’s grote spoed aan klanten over die voornoemde buigpunten begint bij Sapphire conferentie SAP in Orlando aan het begin van juni.

Voor nu, zijn de analisten zien SAP bewegende delen als een reden voor voorzichtigheid. Echter, McDermott’s benoeming als enige CEO geven ook aan dat SAP meer globale is geworden.

Spreken in SAP’s Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders op woensdag, zei McDermott

[Snabe’s] visie en leiderschap zijn instrumenteel in het opnieuw uitvinden van SAP en maakt het het bedrijf het nu is. Hij heeft verdiend een zeer hoge mate van respect, niet alleen van onze wereldwijde klanten, maar ook onze medewerkers. Voor zijn persoonlijke integriteit, openheid en altijd down-to-earth stijl van leidinggeven.

Het is het hoogtepunt van mijn professionele carrière te werken naast Jim als co-CEO.

Ik ben vereerd om voort te bouwen op de resultaten van mijn gewaardeerde collega’s en uw vertrouwen en steun voor de toekomst als enige CEO van SAP.

JMP Securities analist Patrick Walravens zei in een onderzoek opmerking over wijzigingen in het management van SAP

Onze visie is dat co-CEO Bill McDermott is zijn macht te consolideren als hij zich voorbereidt op enige CEO geworden mei – het feit dat SAP is waardoor een Amerikaan enige CEO geworden is nogal een testament aan hoeveel dit bedrijf is veranderd en globalisering – zoals een ding zou ondenkbaar zijn geweest 10 jaar geleden.

Het is moeilijk om te betogen met de beoordeling van Walravens ‘.

Helaas zijn er geen snelle conclusies in het SAP-saga en McDermott’s ambtstermijn. SAP en hoe zij beheert haar cultuur, een wolk overgang en innoveert op de mobiele voorzijde zijn een work in progress. zwaar tillen McDermott is net begonnen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

SAP is de overgang, naar een cloud-model;. Er is verloop onder het management als de vennootschap; evalueert diverse functies;. SAP moet zijn HANA en cloud abonnementen groeien met een snelheid snel genoeg om te compenseren vertragen aanvraag licentie in de tijd. Doet, de suite overwinning in de cloud te ;? Is, HANA in de cloud geprijsd;?; En SAP heeft om klanten te overtuigen dat het een innovatie partner op de lange termijn de concurrentie escaleert in alles, van CRM tot human capital management om de kern ERP.

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle