SAP noemt hoorbaar in Oracle rechtszaak, wordt gestreefd naar een ‘focus’ proef, limit ‘mediacircus’

SAP is het veranderen van haar tactiek in de Oracle TomorrowNow rechtszaak in een beweging te versnellen het proces en het voorkomen van Larry Ellison & Co. van het orkestreren van “een media circus”, bedoeld om “te gebruiken weken van de proef om haar concurrenten lastig te vallen, of zij partij zijn bij de case of niet.

Het is vrij duidelijk dat Oracle is de afgifte van verklaringen hier, hier en hier te nemen gericht op Hewlett-Packard CEO Leo Apotheker, die de voormalige CEO van SAP was.

Om het hoofd af Oracle’s gebral, SAP zei in een brief zal het niet beweringen dat het via de inmiddels ter ziele gegane derde ondersteuningseenheid TomorrowNow (Techmeme) droegen bij aan schending van het auteursrecht te betwisten. Vóór deze beweging, SAP aanvaard aansprakelijkheid voor TomorrowNow, maar betwist of hij wist wat er gaande was op zijn eenheid.

In de aanloop naar het proces maandag, is er een veel stoten gegooid, maar SAP is bijna een bijzaak in vergelijking met de HP en Oracle geklets. Oracle bespot HP voor het ontslag van voormalig CEO Mark Hurd, die later werd ingehuurd door Ellison. In eerste instantie leek het IBM was Oracle’s obsessie, maar toen die twee maakte vrede. Toen draaide HP rond en huurde Apotheker, Ellison lange tijd nemesis, en maakte duidelijk dat het bedrijf zou gaan om rundvlees haar software business. zie ook

Nu SAP heeft als doel om de situatie onschadelijk te maken, schadevergoeding te betalen en verder gaan. SAP is in wezen zeggen: “Laten we de snelheid dingen langs en betalen nu al.” In een brief, SAP advocaat Tharan Gregory Lanier zei

Lanier ook gevraagd voor de rechter om een ​​spreekverbod verlenen omdat Oracle wil vertrouwelijke afwikkeling documenten te publiceren. Dit verzoek is geweigerd.

Aan de oppervlakte, verzoek SAP zinvol. Echter, Oracle heeft SAP (en bij volmacht HP) gesteund in een beetje een hoek. Redelijke partijen zouden gewoon het proces over met. Echter, Oracle heeft een kans om HP en SAP slepen door de modder in een poging om de toekomstige verkoop te winnen. Of dit Oracle openingszet werkt nog te bezien — kan het averechts werken.

Bottom line: De enterprise technologie bedrijf kan lelijk zijn. Wat er ook gebeurt in de rechtszaal is bijna irrelevant — SAP betaalt up toch — omdat dit spat uiteindelijk geoordeeld in de IT-koper hof van waarneming.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Oracle’s Ellison jabs op HP’s Lane, Apotheker, HP noemt het intimidatie; Oracle’s Ellison is gericht op HP’s Apotheker, TomorrowNow proef jabs escaleren; SAP-Oracle TomorrowNow drukte centrum van HP-NYT duel via Apotheker; SAP McDermott: Oracle Fusion upgrade zou kunnen betekenen dat het stroperij tijd

Deze zaak is altijd geweest en moet ongeveer het auteursrecht schade, een zaak gericht op dat onderwerp kan worden opgelost in 20 uur per kant, of minder;. Het enige resterende probleem aansprakelijkheid dreigt om de zaak te overweldigen en draai de komende parcours in een media circus, richtte zich niet op de zaken daadwerkelijk in het geding, maar op de obsessie van Oracle en zijn stichter, Larry Ellison, met Hewlett-Packard en wie kan de CEO;. het punt is niet of de heer Apotheker moet getuigen, of dat Oracle heeft een vast om te klagen over het besluit van HP’s meer dan de CEO. Het punt is dat Oracle duidelijk van plan om weken van het proces te gebruiken om haar concurrenten lastig te vallen.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand