SAP verhoogt onderhoud prijzen: Zal ​​het vasthouden?

SAP is het verhogen van de prijzen op de standaard steun van 18 procent naar 19 procent effectief 15 juli.

Het nieuws, door Frank Scavo, directeur van adviesbureau Strativa geleverd beïnvloedt onderhoudscontract ondertekend na 15 juli de kern van een SAP-mail

In staat zijn om hetzelfde niveau van ondersteuning te bieden in de toekomst zullen we het onderhoud tarief voor nieuwe onderhoudscontracten met SAP Standard Support van 18% naar 19%, effectieve 15 juli 2013 te wijzigen.

Deze matige aanpassing geldt niet voor bestaande onderhoudscontracten voor SAP Standard Support gesloten vóór 15 juli 2013. We willen ook respectvol over budgetten gepland voor 2013. Daarom te zijn, raden we u aan gebruik te maken van de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen met SAP Standard Support voorafgaand aan deze wijziging op de bestaande 18% -tarief tot en met 14 juli 2013.

Scavo zei klanten moeten vragen wat steun verbeteringen rechtvaardigen de prijsstijging onder andere items. Een ander neveneffect is dat SAP deals naar voren zal trekken en dat de verhuizing zou tweede helft resultaten beïnvloeden.

Hier is een blik op SAP 2015 doelen.

SAP een paar jaar geleden geprobeerd om het lijf loopt zijn de vergoedingen voor onderhoud van 18 procent naar 22 procent en klanten in opstand. SAP uiteindelijk krabbelde terug. Deze prijsstijging is makkelijker te verteren, maar het is onwaarschijnlijk dat de klanten zullen blij mee te zijn. Rimini Street, welke derde partij steun biedt, kan een begunstigde zijn als SAP-klanten terug te bijten.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro