Scrounging rond Enterprise 2.0 op de waterkant van Boston

de website multimedia wingman Matt Conner en ik zijn op Enterprise 2.0 conferentie CMP van vandaag en morgen op zoek naar interessante video mogelijkheden. Tot nu toe, is de line-up de vormgeving tot redelijk goed. Vandaag, interviewde ik senior veep van opkomende technologieën Marthin De Beer Cisco’s over de vorderingen van de onderneming om de videoconferentie bedrijfsleven hebben een revolutie teweeggebracht met zijn TelePresence-oplossing. Zoals u zult zien in de video komen (later vandaag of morgen), niet alleen hebben we praten over TelePresence, we gebruikten het op tape het interview (DeBeers was in één kamer, ik was in een ander, en we hadden ieder onze eigen TelePresence setups).

Ik interviewde tevens directeur van business development Tim Hamilton de OpenTeams ‘. Op basis van wat ik zag (en wat je zult uiteindelijk zien in de video), wordt OpenTeams doet een vrij goed werk het nemen van de icky uit wiki. Ik zou moeten weten. Ik run een aantal wikis mezelf waaronder de MediaWiki-based wiki voor Mashup Camp en er is een behoorlijke hoeveelheid ickiness aan het gebruik van wiki’s, vooral voor niet-technische gebruikers. Wat is interessant over OpenTeams (het is een gehoste oplossing) is de manier waarop alle samenwerkingen hebben een project-context voor hen. Denk Groove voldoet aan de wiki (en ja, Hamilton denkt OpenTeams ondervangt de behoefte aan Sharepoint).

Morgen zullen we terug op het evenement taping interviews met SpikeSource CEO Kim Polese (die ongetwijfeld zal spreken over de gehoste versie van SpikeSource’s SuiteTwo bundel van Web 2.0-toepassingen kondigde gisteren), de mensen van FolderA zijn (OpenTeams zou net zo hebben gemakkelijk geweest “FolderA voldoet aan de wiki”), en vervolgens BEA over haar Enterprise 2.0 AquaLogic suite van oplossingen die onlangs door mijn collega-blogger dan Farber (hij heeft de screenshots werd geschreven, zullen we de video hebben). De tijd het toelaat, kunnen we zelfs iets knijpen in met de mensen bij SixApart die onlangs een nieuwe versie van beweegbaar type (versie 4) vrijgegeven. Dan schreef dat als goed (maar we zullen proberen om video te gebruiken om het tot leven te brengen, opnieuw … de tijd het toelaat).

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport