Singapore: Vulgar postings leiden tot een bedreiging van de rechtszaak

Een computer winkel in Singapore heeft gedreigd om ongeveer 60 mensen, de meeste van aanklagen, wie tieners, voor het plaatsen van lasterlijke uitspraken tegen het op een lokale IT-portal. De mensen die betrokken waren negatieve opmerkingen op het forum pagina’s van hardwarezone.com geplaatst, klagen over onvoldoende prestaties van de winkel en de gebrekkige producten. Sommige naar verluidt gepost schelden gericht op medewerkers van de winkel. De schrijvers van ‘e-mailadressen werden vrijgegeven door hardwarezone.com, die beweerden dat zij hielden zich aan de wet door de openbaarmaking van de schrijvers’ e-mail adressen aan de winkel;. Volledig verhaal. – Ariel Tam, de websiteAsia

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten