SingTel beveiligde eigen toegang tot Windows Azure public cloud te bieden

Enterprise klanten in Azië-Pacific zal binnenkort in staat zijn om het openbare internet te omzeilen en sluit sneller en veiliger in Microsoft’s Azure public cloud-platform met behulp van SingTel’s; Multi-Protocol Label Switching (MPLS), virtual private network.

Microsoft is het snijden van de prijzen van een aantal van haar Azure diensten aan te passen (en in sommige gevallen, sloeg) meest recente prijzen van Amazon.

Door de tie-up, zal SingTel’s MPLS-netwerk te integreren met de Microsoft Azure ExpressRoute dienst direct. Deze verbinding biedt meer betrouwbaarheid, hogere snelheden, lagere latencies en hogere veiligheid. Voorheen kon bedrijven alleen gebruik maken van het internet om toegang te krijgen tot Windows Azure om hun onderneming voor zakelijke cloud middelen te gebruiken.

Cloud computing, in Azië-Pacific wordt snel accelereren, maar veel bedrijven willen meer controle over cloud verbindingen. “Aldus Steven Martin, General Manager voor Microsoft Azure bij Microsoft” Door deze strategische alliantie met SingTel, kunnen we de toetredingsdrempels voor verlagen cloud computing door het verstrekken van een veilige en betrouwbare connectiviteit optie voor onze gezamenlijke klanten in Azië-Pacific.

SingTel zal eerst de uitrol van Windows Azure ExpressRoute dienst aan de Singapore en Azië markten in de tweede helft van het jaar, voor het repliceren van dit netwerk opstelling in Australië tot de markten in Oceanië bedienen.

In de Verenigde Staten, kondigde Microsoft een; soortgelijke deal met AT & T, in september vorig jaar.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid