SK Telecom naar LTE Advanced lanceren in september

SK Telecom heeft plannen aangekondigd om de uitrol van de geavanceerde versie van de evolutie op lange termijn (LTE), genaamd LTE-A, voor haar netwerken in september onthuld.

huidige 4G LTE;; het draadloze netwerk zal twee keer zo snel als zijn mogelijkheden en zal de eerste keer dat een draadloos netwerk groter is dan de optische local area network (LAN) in gegevensoverdracht snelheid, volgens een rapport donderdag door JoongAng Daily.

Bij het gebruik van LTE-A, een 800 megabyte bestand duurt 43 seconden om te downloaden, in vergelijking met 64 seconden voor optische LAN, 85 seconden voor bestaande LTE en zeven minuten en 24 seconden voor de oude 3G-netwerk, kennis genomen van het nieuws dagelijkse;. Zij voegde daaraan toe kern technologie voor de LTE-A, carrier aggregatie, (CA), die twee frequentiebanden bundelt de bandbreedte te verhogen. Het installeren van een multicarrier (MC) netwerk is een eerste vereiste, selecteert automatisch een van de verschillende frequentiebanden op basis van dataverkeer op de locatie van de gebruiker.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia