SkyDrive, de nieuwste concurrent voor student loyaliteit

SkyDrive, een Microsoft delen en opslagfaciliteit, heeft onlangs geprobeerd om zijn invloed in de student markt uit te breiden door het bevorderen van haar functies te delen en het maken van vergelijkingen brutaal tegen DropBox en Google Docs.

Om te proberen en het bevorderen van het gebruik van SkyDrive door studenten, gezien de hevige concurrentie van Dropbox, Google Docs en de meest recente dreiging van een BitTorrent-sharing service, het bedrijf is gefixeerd op een poging om studenten naar de overgang van een eenvoudige opslag maken dienst SkyDrive, die ook beschikt over ‘project’ functies die nuttig zijn bij toekomstige zakelijke instellingen of universiteit projecten kunnen zijn.

Door hun cloud-systeem, SkyDrive wil studenten in staat zijn om te werken aan groepsprojecten en delen materialen effectiever dan via Google Docs of DropBox.

De SkyDrive dienst kunnen leerlingen samenwerken aan projecten – hetzij met behulp van spreadsheets of het maken van presentaties. Het omvat een automatische ‘versie geschiedenis’ element, zodat u kunt voorkomen bewerken onjuiste versies.

SkyDrive en Office Web Apps integreren met Microsoft Office-software op uw pc of Mac geïnstalleerd, dus project werken samen in de cloud via uw home-based software kan worden afgerond. Hulpmiddelen zoals OneNote Web App en PowerPoint inbedding kan ook worden gebruikt als onderdeel van de SkyDrive-pakket. Een mobiele SkyDrive app is ook beschikbaar.

Een verklaring van de Windows Skydrive blog zegt

Je zou web-based applicaties zoals Google Docs te gebruiken. Terwijl ze goed kan werken voor eenvoudige taken, kunnen zij niet over de functies die u nodig hebt om professionele documenten te creëren. U kunt ook opmaak problemen wanneer u tussen deze apps en Office bewegen. U kunt ook gebruik maken van een “file cloud”, zoals Dropbox, maar deze tools zijn niet echt bedoeld voor samenwerking, en ze laat je niet tegelijkertijd werken met anderen aan een document.

Om hun gezamenlijke aandacht te demonstreren en het bevorderen van de faciliteit die niet genieten van de populariteit van concurrerende diensten, is SkyDrive ook het sponsoren van een $ 50K Collaboration Challenge voor studenten van 10 universiteiten in de Verenigde Staten die deelnemen aan business plan wedstrijden.

Een aantal van de deelnemende scholen omvatten UC Berkeley, de Universiteit van Harvard, MIT, Stanford University en de University of Michigan.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Dropbox 2.0: Nog steeds de beste keuze voor studenten; Insync: ‘Het is OK om vals te spelen op Dropbox; BitTorrent verklaart de oorlog aan Dropbox, het delen van diensten; Inkspot brengt cloud computing-platform voor universiteiten

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle