StarHub om HD Voice lanceren in Singapore

StarHub is uitgegroeid tot Singapore’s eerste telco naar high definition (HD) Voice, gericht op het leveren lokale gesprekken met een hogere geluidskwaliteit te lanceren. D-technologie verbetert de speech clarity en vermindert achtergrondgeluiden, aanzienlijk verbeteren van de klanten mobiel bellen ervaring;. “Net als hoe HD-video-technologie biedt consumenten met een meeslepende kijkervaring met scherpe beelden en levendige kleuren, zal HD Voice een aanzienlijke verbetering van onze klanten stem bellen ervaring, vooral in rumoerige omgevingen, “zei Chan Kin Hung, senior vice president van persoonlijke oplossingen tegen StarHub, in een verklaring zondag.

De HD Voice-dienst zal automatisch worden ingeschakeld vanaf donderdag, zonder extra kosten en geen mobiele data te gebruiken, volgens de telco.

Om de voordelen te genieten van HD Voice oproepen, zowel de roeping en de ontvangende partijen nodig hebben om de abonnees van de nieuwe SmartSurf plannen StarHub ‘s zijn. De functie zal geleidelijk worden ingeschakeld voor andere plannen met het derde kwartaal van 2013.

U sers moet ook toestellen die de technologie die Samsung’s Galaxy S3 LTE, Samsung Galaxy Note 2 LTE bevat steunen; Apple iPhone 5, BlackBerry Z10, LG Optimus G, en Sony Xperia Z.; StarHub, genoteerd met een groeiend aantal mobiele operators . vastbesloten om commercieel uitrollen van HD Voice, zullen klanten in staat om kwalitatief hoogwaardige internationaal mobiel bellen op hun HD Voice-handset in de nabije toekomst; Telco’s kunnen verwachten om de duidelijkere gesprekken geld te verdienen door middel van een aantal manieren, zoals HD gesprekken duren meestal langer en drijft zowel data als internationale belminuten gebruik, zei netwerk reus BT in een eerder; verslag;. Vorige maand StarHub en SingTel ook geopenbaard plannen op zich te nemen; OTT-diensten, zoals WhatsApp en Viber, met hun eigen messaging platforms.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice