Stratus fuseert everRun MX en Avance HA naar continue verwerking powerhouse creëren

Dave LeClair, Senior Director of Strategy and Product Management bij Stratus Technologies even langs om me op de hoogte te brengen van wat het bedrijf heeft gedaan met zijn software gebaseerde continue verwerking van producten, everRun MX en Avance HA.

LeClair zei dat Stratus zou gaan om aan te kondigen dat het een combinatie van haar everRun en Avanace HA-technologie om een ​​samengevoegde product te creëren. Dit nieuwe product zou zijn gebaseerd op de KVM hypervisor plaats van de Xen technologie is in het verleden gebruikt. KVM werd gekozen dat de nieuwe samengevoegde product verbeteringen in de prestaties, beheersbaarheid en de schaal zou kunnen bieden.

Om zo goed mogelijk inzicht in de impact van deze aankondiging, we moeten onderzoeken wat er continu verwerken, wat doet everRun MX doet, wat doet Avance HA te doen en dan kunnen we het voordeel van een samengevoegde product te overwegen.

Continue verwerking is een techniek die special purpose systemen of software die redundante componenten te gebruiken om workloads continu uit te voeren hoewel sommige componenten worden genomen off-line voor onderhoud of hebben gefaald zet. Het werk is gewoon opnieuw toegewezen aan de beschikbare componenten en mensen die gebruik maken van deze toepassingen nooit weten dat er iets mis is.

Stratus is een van de weinige bedrijven die twee benaderingen, hardware en software bieden, die bieden allemaal ongeveer 99,999% uptime (dat is minder dan 30 seconden per maand van de ongeplande downtime.)

everRun is een op software gebaseerde continue verwerking product dat is ontworpen om verschillende onafhankelijke servers, met inbegrip van het gebruik van multi-core of meerdere processors, die werkzaam zijn in lock-stap om de betrouwbaarheid en veerkracht te verhogen, terwijl het voorkomen van toepassing uitval te houden. Stratus noemt dit “ComputeThru technologie.

In het geval van een systeemfout, verwerking gewoon door anderzijds systeem. I / O is weg van de falende apparaten gericht, zodat eindgebruikers zich niet bewust zijn dat een mislukking als opgetreden.

everRun doet dat door voortdurend toezicht op alle onderdelen van een applicatie-omgeving en automatisch synchroniseren van gegevens tussen hen. Als blijkt dat een component begint te falen, worden de systeembeheerders aangemeld en verwerking verder de redundante componenten.

Net als everRun, Avance HA biedt ook continue verwerkingsmogelijkheden. Ondersteunt dit type verwerking op een andere manier, echter.

Avance maakt gebruik van twee systemen met een aangepaste Xen hypervisor en krachtig controle en automatisering software samen. Toepassingen worden geladen in een virtuele machine die wordt uitgevoerd op zowel fysieke hostsystemen. Data en applicaties worden continu gesynchroniseerd tussen de twee host-servers. Als men er niet in slaagt, de andere blijft gewoon op verwerking. De eindgebruikers niet de mislukking te zien.

everRun werd een Stratus product toen het bedrijf Marathon Technologies overgenomen in september 2012. Critici wees erop dat het bedrijf dan had twee producten die verschillende benaderingen en loste het zelfde probleem. Zij wezen erop dat het heel moeilijk zou zijn voor Stratus om uit te leggen welk product de klant moet gebruiken en waarom.

Hoewel deze overname creëerde een beetje een raadsel voor Stratus. Het had nu twee-software gebaseerde continue oplossingen voor de verwerking, elk met unieke eigenschappen, maar beide met een zeer krachtige tools om continue processing-omgevingen te ondersteunen.

De uitdaging was hoe deze functies kunnen worden gecombineerd in hetzelfde product. De volgende vraag was hoe een migratiepad voor klanten die gebruik maken van deze twee verschillende benaderingen die zou leiden tot een nieuwe unified product zonder problemen te veroorzaken voor de klanten te creëren.

Het is duidelijk dat na het bekijken van het probleem, omdat september 2012 Stratus een nieuw product ontwikkeld dat de beste eigenschappen van elk van de oudere product. Bovendien is dit was een tijd dat Stratus konden verhuizen naar een nieuwer, beter beheersbaar, beter schaalbaar virtual machine-technologie.

Terwijl het bedrijf me vertelt dat deze release is ontworpen om “mainframe niveaus van beschikbaarheid” te leveren aan haar zakelijke klanten, heb ik geen probleem te visualiseren Stratus die dezelfde mogelijkheid om service providers waardoor ze “continue verwerking clouds ‘op een bepaald moment in het bieden toekomst.

Als uw bedrijf heeft toepassingen die gewoon niet kunnen worden gezien om te falen, Stratus heeft een aantal opties die de moeite om te onderzoeken waard zou zijn.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

snapshot Analyse