T-Mobile begint LTE OTA-update voor de Samsung Galaxy Note II

Regelmatige lezers weten dat ik ben een grote fan van de Samsung Galaxy Note II en zelfs bekroond met het mijn, top pick in mijn vroege 2013 smartphone lineup. Een van de redenen waarom ik hou van de Note II is dat het heeft alles binnen, waaronder de mogelijkheid voor toekomstige netwerken, en vandaag, T-Mobile aangekondigd dat ze de uitrol van een software-update naar LTE ondersteuning in te schakelen.

T-Mobile is de laatste om LTE te lanceren, maar ze zijn het maken van dingen gebeuren vrij snel, en ik hou van dat ze in staat zijn om de bestaande handsets updaten naar hun nieuwste netwerk-technologie te ondersteunen. We weten al dat hun aankomende BlackBerry Z10 en de HTC One zal ook beide ondersteuning LTE, omdat dat netwerk wordt geadverteerd op hun lancering pagina’s.

T-Mobile heeft nog niet hun LTE-netwerk in het hele land gelanceerd, maar er zijn een aantal gebieden waar het beschikbaar is. Ik zal het bijwerken van mijn Note II vanavond om te controleren of Seattle heeft LTE, en ik moet geloven dat het zal worden om het eerder dan andere plaatsen gezien het feit dat hun hoofdkwartier is hier. Plus, we zagen ook hun 42 Mbps HSPA + netwerk te lanceren vroeg hier in de omgeving van Seattle.

Ik ben erg blij met hun HSPA + datasnelheden geweest, en ik ben niet zeker of ik nodig LTE op de hele tijd, maar het is geweldig om een ​​super snelle netwerkverbinding. T-Mobile verklaarde dat LTE is beschikbaar in Las Vegas en Kansas City, en er zijn meldingen van mensen die vinden het in New York ook. Ze beloven dat meer dan 200 miljoen mensen toegang tot hun LTE-netwerk tegen het einde van 2013 zal hebben.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone