Toshiba Satellite Radius 11: Windows-hybride voor BYOD

Toshiba heeft haar nieuwste Windows laptop die is een hybride met een scherm dat 360 graden draait aangekondigd. De Satellite Radius 11 combineert draagbaarheid met de kracht van Windows 8.1 naar een laptop die ideaal is voor zowel werk en ontspanning te maken. Dit maakt het een goed geschikt voor hen die dit nodig een laptop voor BYOD.

De 11,6-inch Toshiba maakt gebruik van een scharnier dat het bedrijf noemt de “flip-and-voudig,” een twee-assige ontwerp dat met behulp van de Radius 11 in vijf modi ondersteunt – laptop, tablet, tafelblad, presentatie en publiek. Dit omvat de meeste, zo niet alle gebruikersscenario’s voor het kantoor en thuis.

Als het scherm wordt gedraaid terug boven een bepaalde hoek van het toetsenbord is uitgeschakeld, die per ongeluk toetsaanslagen voorkomt bij het vasthouden van het sinds de sleutels in presentatiemodus rusten op het oppervlak wanneer.

De laptop is configureerbaar bij aankoop met ofwel een Pentium of Celeron processor. De ervaring leert ofwel processor is in staat om Windows, en met een fanless ontwerp dat ideaal is voor gebruik als een tablet.

De Toshiba Satellite Radius 11 ondersteunt tot 4 GB geheugen, en ofwel een 32 GB flash drive of een 500GB harde schijf. Het heeft alle verwachte poorten voor een BYOD-systeem: USB 3.0, USB 2.0, HDMI en een SD-kaartslot.

Het 11,6-inch scherm kan de straal van 11 tot en klein zijn, maar hebben nog steeds een volledig toetsenbord. Hij weegt minder dan 3 pond.

Het zal beschikbaar zijn 26 oktober van Toshiba en andere retailers beginnen bij $ 329,99. We moeten een beoordeling unit binnenkort.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

Asus Transformer Book releases T200 nu in de VS; ThinkPad 10 (review): Great Windows tablet, goede laptop; Dell Venue Pro 11 met Travel Dock: Outstanding laptop, Asus Transformer Book T100: eerste indrukken; Asus Transformer T100 is mijn naam roepen

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone