Twitter koopt native advertentie stevige Namo Media

Twitter maakte nog een investering in haar reclame-business met de overname van Namo Media, een bedrijf dat helpt app-ontwikkelaars toe te voegen inheemse reclame voor mobiele apps.

Twitter is gericht zwaar op ramping up zijn ad bedrijf na de overname van de mobiele-gerichte reclame-uitwisseling MoPub vorig jaar. Sindsdien Twitter heeft gestreefd om advertenties stroom meer naadloos in de gebruikers ‘Twitter streams te maken.

Twitter’s VP van product Kevin Weil zei in een blogpost

Aangezien wij MoPub oktober vorig jaar overgenomen, hebben we gewerkt aan inheemse advertenties op mobiele app uitgevers om een ​​meer naadloze en minder opdringerig advertentie-ervaring voor gebruikers te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat alle app-ontwikkelaars groot en klein moet in staat zijn om hun applicaties geld te verdienen zonder dat de gebruikerservaring.

Het klinkt alsof Namo Media niet autonoom zal functioneren, en in plaats daarvan zal integreren in de MoPub platform. Namo Media schreef in zijn eigen blog post

Op Twitter gaan we verder werken aan de bouw van de beste inheemse reclame-platform voor app-ontwikkelaars met het doel nog steeds de inheemse advertentie landschap voor alle mobiele app-ontwikkelaars te verbeteren.

De combinatie van onze technologie met MoPub zullen onze huidige en toekomstige klanten een nog krachtiger platform om inkomsten te genereren, alles met behoud van een geweldige gebruikerservaring.

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Lees verder

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Amazon stropdassen Twitter, impulsaankopen samen via #AmazonCart; Twitter licenties IBM octrooien, heads off showdown, Twitter CEO belooft gebruiker telling groei in 2014, maar niet alle ‘s nachts, Twitter voegt SMS password reset optie en verdachte logins aanmelding; Twitter Q1 slaat inschattingen met $ 250M in de inkomsten

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

PayPal breidt samenwerking met MasterCard