Visa aanpak van mobiele accounts in opkomende markten met Oranje

Visa blijft belangrijke partnerships en mobile commerce initiatieven te kondigen deze week te midden van het Mobile World Congress 2012 in Barcelona.

VMware Horizon Mobile ingesteld om te starten met Telefonica, PayPal om nieuwe commerce platform in Home Depot, Opera is gericht op mobiele betalingen voor “alle apparaten brengen; MasterCard lanceert partnerprogramma voor mobiele gelddiensten; eBay wil om samen te werken met grote retailers, niet met hen concurreren

De nieuwste partner is Orange. Visa heeft aangekondigd dat klanten Oranje Geld in Afrika en het Midden-Oosten snel toegang tot Visa prepaid account functies in hun Orange Money accounts hebben.

Deze klanten zullen in staat zijn om de prepaid accounts voor retail en e-commerce aankopen alsook voor geldopnames en andere Visa-relatead betalingen.

Meer in het bijzonder, dit is een belangrijke stap voor Visa in haar uitbreiding naar mobiel betalen oplossingen voor consumenten in opkomende markten.

De dienst is beschikbaar in zeven landen in Afrika en het Midden-Oosten, en het zal bereiken met meer dan 30 miljoen abonnees.

Eerder deze week kondigde Visa aparte samenwerkingsverbanden met Vodafone en Intel bij de start van MWC 2012. Met Vodafone, de twee zullen gezamenlijk ontwikkelen van een Vodafone-branded stelling dat aan de consumenten zullen worden aangeboden aan de overkant van Vodafone klanten in meer dan 30 landen. Op basis van haar prepaid account diensten, zal Visa de betaling netwerk en functionaliteit te ondersteunen.

Met Intel, hebben de twee bedrijven in een multi-apparaat, multi-jarige overeenkomst voor mobiele commerce-oplossingen voor Intel Atom-gebaseerde smartphones en tablets te ontwikkelen ingevoerd.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice