VMware patcht denial of service in de hypervisors

Virtualisatie VMware bedrijf heeft een kwetsbaarheid in de hypervisors die kan worden misbruikt in een denial of service (DoS) aanval gepatcht.

Verder lezen over virtualisatie veiligheid

VMware’s NSX, partners streven ernaar om te omringen Cisco, VMware klikt up voormalige Microsoft CIO, VMware is gericht op software-defined datacenter met nieuwe portfolio te definiëren

VMWare’s ESX en ESXi hypervisors bevatten een kwetsbaarheid, aangeduid als CVE-2013-1661 door de Common Vulnerabilities and Exposures project, hoe zij de uitvoering van het Network File Copy (NFC) protocol.

Een niet-afgehandelde uitzondering wanneer de hypervisors gebruik maken van de NFC-protocol kan worden benut om te helpen monteren van een DoS-aanval. Om de kwetsbaarheid van een aanvaller moet onderscheppen en NFC verkeer aan te passen tussen de ESX / ESXi hypervisors en de client machine te benutten.

De kwetsbaarheid werd gevonden in VMware ESXi 5.1 5.0, 4.1 en 4.0 en ESX 4.1 en 4.0. Details over hoe deze fout patch is te vinden in VMware security advisory.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren