VMware schepen Patches voor ‘zeer kritisch’ server gebreken

Virtualisatie specialist VMware heeft een mega-patch verscheept naar verschillende “zeer kritisch” kwetsbaarheden invloed is op de server en workstation productlijnen te dekken.

Verschillende kwetsbaarheden worden veroorzaakt als gevolg van niet-gespecificeerde fouten binnen bepaalde ActiveX-besturingselementen. Deze kunnen worden benut tot bijvoorbeeld willekeurige code uitvoeren door tricking een gebruiker in het bezoeken van een kwaadaardige website;. Een onbekende fout bij de verwerking van misvormde verzoeken bestaat binnen de ISAPI Extension. Dit kan misbruikt worden om een ​​DoS te veroorzaken door speciaal vervaardigde aanvragen tot een kwetsbaar systeem.

In totaal hebben de patch batch adressen minstens 16 gedocumenteerde kwetsbaarheden invloed zijn op de VMware Workstation, VMware Player, VMware ACE, VMware Server en VMware ESX server.

De gebreken zetten gebruikers het risico van uitvoeren van willekeurige code, het vrijgeven van informatie, privilege escalatie en denial of service-aanvallen.

Secunia heeft het VMWare Server-update als “zeer kritisch” tag en geeft de volgende verdeling van 8 veiligheidsvraagstukken

[Zie: VMware wijt verdwaalde code voor ‘tijdbom’ hik]

Een aparte adviesdiensten, als “gematigd kritische,” omschrijft vier kwesties in de VMware ESX Server

Sommige van de ESX Server kwetsbaarheden zijn nog niet gepatcht. Secunia raadt gebruikers aan niet-vertrouwde lettertypen of PNG-afbeeldingen te verwerken.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Een onbekende fout verwant aan “OpenProcess” kan worden uitgebuit door malafide lokale gebruikers op een host systeem om verhoogde rechten te krijgen op het hostsysteem;. Sommige kwetsbaarheden in FreeType kan mogelijk worden uitgebuit door malafide personen om een ​​toepassing die gebruikmaakt van de bibliotheek over te nemen.

Een fout in libpng kan worden uitgebuit door malafide personen om een ​​DoS (Denial of Service) .; Een aantal kwetsbaarheden in FreeType kan misbruikt worden door malafide personen om een ​​toepassing die gebruikmaakt van de bibliotheek over te nemen veroorzaken.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro