VMware updates infrastructuur suite; sjacheraars opslag, patch automatisering

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

VMware is gericht op het stroomverbruik. De update heeft een functie genaamd Distributed Power Management, die VMware beschrijft als “experimenteel”. Deze functie schakelt servers niet in gebruik en bijstuurt in rekenkracht aan andere dozen om service levels te behouden. Zo kan een datacenter stilgelegd een percentage van de servers als medewerkers verliet het kantoor op 7:00; VMware breidde de uitvoering van zijn platform met meer opslag en netwerken keuzes – SATA lokale opslag, 10 GB Ethernet en Infiniband – en meer steun voor zowel fysieke als virtuele machines.

IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM

VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft

Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture

Wolk, VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven; Cloud, IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM, Data Centers, VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft; Cloud; Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke punten, zwakheden, big picture