VMware, Verizon partner op mobiele virtualisatie; Mag Android enterprise impuls te geven

In een beweging die de bring your own device argument zou kunnen versterken, Verizon en VMware zei dat ze gaan samen werken aan mobiele virtualisatie voor Android-apparaten.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Concreet zal Verizon VMware Horizon Mobile technologie te gebruiken voor zakelijke klanten. VMware Horizon Mobile zal IT-afdelingen te voorzien beheren en afgesneden mobiele apparaten via de lucht mogelijk te maken. In een notendop, Verizon en VMware wil segment apparaten voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

VMware Horizon Mobile zal ook toegang tot de applicaties in de Android Market. LG zal een van de eerste fabrikanten van handsets om de VMware-virtualisatie Verizon bundel gebruiken. Volgens GigaOM, VMware, die ook aangekondigd een pact met Telefonica, wil uiteindelijk de virtualisatie code in Android te schrijven.

Virtualisatie wordt gezien als een manier voor bedrijven om gegevens en enterprise apps veilig op meerdere apparaten. Als Verizon en VMware tractie kan krijgen, kan Android-apparaten kijken aantrekkelijker te maken chief information officers.

Aan het Gartner Symposium in Orlando, een schare van de technologie executives hebben gezegd dat ze geven de voorkeur aan Apple’s iOS, want het is meer consistent en gemakkelijker te beveiligen dan Android, waarin verschillende smaken heeft en kan ook anders lopen, afhankelijk van welke hardware wordt gebruikt.

Volgens VMware, Horizon Mobile kunnen gebruikers een zakelijke en persoonlijke profiel. De IT-afdeling staat zou zijn om de collectieve zijkant van de telefoon te wijzigen.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics