Wat is het geheim van de “World Class” Analytics Teams?

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

ÜberTech; Analytics Teams: Eigenaar van The Zaken probleem, niet een infrastructuur; ÜberTech; Vier Stappen voor Key Enteprise ivd Veiligheid; ÜberTech; Waarom is er behoefte aan een semantische compatibiliteit voor 2 Tier ERP appoaches; ÜberTech; McLaren CIO: 7 tips op het stimuleren Digital Innovation en het werken met Shadow IT

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Enkele jaren geleden werd ik gevraagd om een ​​presentatie te doen voor een Nordic Telecom bedrijf. Het bedrijf had snel gegroeid door acquisities in Europa en dus had veel verschillende systemen en silo’s van analysetools het hele bedrijf.

In een poging om de bestaande oplossingen te rationaliseren en meer waarde voor het bedrijf, het bedrijf organiseerde een interne conferentie. Analytics teams uit de hele wereld werden uitgenodigd om te helpen bij het bepalen van het bedrijf toekomst analytics strategie.

Ik werd uitgenodigd om een ​​extern perspectief op de trends en uitdagingen van de markt te geven, maar ze vroegen me te concentreren op een specifieke vraag

We willen een world-class analytics organisatie – wat zou dat eruit zien?

Na te denken over het voor enige tijd, realiseerde ik me dat dit was een grote vraag die veel analytics teams verkeerd.

In het bijzonder, het is heel makkelijk voor gecentraliseerde IT-organisaties om het overgrote deel van hun tijd aan het ontwikkelen en onderhouden van de analytics infrastructuur die mensen nodig hebben om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen door te brengen.

Maar als een world-class analytics team gaat niet over de succesvolle installatie van software. Het is zelfs niet om mensen die software gebruiken om betere beslissingen te nemen.

Uiteindelijk moet het doel zijn om de informatie cultuur van de organisatie te veranderen. Betekent dit cartoon herinner u iemand in uw organisatie?

De beste tools in de wereld zijn niet van plan om de twee leidinggevenden aan de rechterkant, die net niet eens na te denken over het gebruik van gegevens om het juiste antwoord te krijgen te helpen.

Voordat we de techniek op te lossen, moeten we eerst om ervoor te zorgen dat de mensen zijn bereid om de informatie die we proberen om beschikbaar te maken te gebruiken.

Dus een world-class analytics programma richt zich op mensen. Het gaat verder dan alleen het geven van de macht gebruikers de informatie die ze vragen. Het helpt en stimuleert medewerkers op alle niveaus van de organisatie na te denken over welke gegevens en beslissingen zijn nodig om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen, en hoe om dingen te nemen naar het volgende level. Het zorgt ervoor dat er systemen die beloning nieuwsgierigheid, verbeterde analytische vaardigheden en herdacht bedrijfsprocessen.

Analytics is niet alleen over het krijgen van de juiste antwoorden. Op de lange termijn, is het veel belangrijker om de juiste vragen te stellen.

“Rechter een man door zijn vragen eerder dan door zijn antwoorden” – Voltaire

Met behulp van de Voltaire-test, een world-class analytics team is er een die kan wijzen op regelmatige, gestage verbetering van de vragen die ze gevraagd om te antwoorden …

[A-versie van dit bericht verscheen op het SAP Business Trends blog]

Analytics Teams: Eigenaar van The Zaken probleem, niet een infrastructuur

Vier Stappen voor Key Enteprise ivd Veiligheid

Waarom er een behoefte aan een semantische compatibiliteit voor 2 Schema ERP appoaches

McLaren CIO: 7 tips op het stimuleren van Digital Innovation en het werken met Shadow IT