Windows 10 Mail update brengt Conversation View optioneel

Windows 10 Insiders het uitvoeren van de meest recente voorbeeld build van Windows 10 (Build 10532) hebben een nieuwe optie in de Windows 10 Mail-client: Ze kunnen off Conversation View schakelen.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Woooohoooooo! Bedankt voor het goede nieuws, @StephenCWLL.

Mijn enige spijt is tot nu toe is deze optie niet beschikbaar is voor die van ons het uitvoeren van de RTM build van Windows 10. Maar hopelijk zullen we het snel te krijgen, aangezien het lijkt een deel van de nieuwste update van de Mail-client voor Insiders te zijn geweest. (Omdat er geen gedetailleerde lijst van wat er nieuw is in deze app-updates, weinig waarschijnlijk beseffen deze functie is nu daar.)

Ja, ik ben een Conversation View hater. En ik ben niet de enige.

Ik weet dat er veel mensen die houden van Conversation View – methode voor het groeperen van e-mail door discussies in plaats van de datum van Microsoft. Het is vermeldenswaard dat sommige van deze Conversation View fans zijn geen fans van de recente updates voor die functie, waarin zij klagen over in forums.

Wanneer Windows 10 begonnen met het uitrollen van 29 juli, de bijbehorende nieuwe Windows Mail-client gemaakt Conversation Bekijk een verplichting in plaats van een optie. Voor mij is dat de Mail-client een no how, op geen enkele manier app gemaakt.

Maar het lijkt erop dat Microsoft gaat om de optie toe te sluiten die functie uit om een ​​komende versie van de e-mailclient. Wanneer die uiteindelijk opduikt, zal ik beginnen met de Mail-client op mijn Windows 10 machine.

Microsoft is op zoek naar manieren om waarde toe te voegen aan e-mailen voor een tijdje. Helaas voor mensen zoals ik die liever onze eigen inboxen te controleren, een aantal van deze opties proberen om ons dwingen om te werken op een manier die niet goed voor ons kan zijn.

Microsoft zal het verhogen van de prijzen van de Azure, Office 365, CRM, Enterprise Mobility Suite en andere enterprise cloud service in grote delen van Europa, Australië en Canada voor een aantal van haar klanten.

Een ander voorbeeld van een van deze e “verbeteringen” is Microsoft rommel functie.

Clutter is niet gloednieuw. Het is beschikbaar voor een tijdje voor veel Office 365-gebruikers en komt naar Outlook.com.

Maar enige tijd eerder deze week, Microsoft gewoon automatisch ingeschakeld Rommel op mijn Office 365-account. Ik ontdekte pas toen ik per ongeluk struikelde op een map met een bos van e-mailberichten in het dat ik niet had gezien had.

Rommel wordt verondersteld om automatisch te plaatsen “lage prioriteit” e-mail naar die rommel map namens de gebruikers. Maar al van de berichten in mijn omslag waren degenen die ik wilde zien. Rommel is zogenaamd “trainbaar.” Maar ik wil het niet. En ik zeker niet willen dat het te worden ingeschakeld voor mij, het zou mijn keuze om dit aan of niet ingeschakeld zijn geweest.

Hier is hoe te Clutter uit te schakelen, voor anderen van u die ook geen fan zijn.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen