WSJ: Facebook ingesteld op IPO verklaren volgende week

Facebook zal naar verwachting eindelijk zijn initial public offering bestand volgende week, volgens The Wall Street Journal.

Waarom heeft Facebook net huren van een Managing Editor, Facebook, Washington file likejacking rechtszaken om oplichting te bestrijden; Facebook:? Duizenden journalisten maken al gebruik van een abonnement, Facebook is het doden van de top sociale netwerken wereldwijd; Facebook gaat rollen Timeline voor iedereen

De financials zijn nog steeds vaag, maar Facebook zou kunnen gaan voor een taxatie door 75000000000 $ $ 100 miljard dollar, en de social networking gigant zou ongeveer $ 10000000000 met een IPO te verhogen om die waardering te bereiken.

Morgan Stanley is ook gezegd dat de lead underwriter zijn.

Geruchten en vragen over Facebook naar de beurs zijn brouwen al jaren, maar de vurigheid bereikte een breekpunt in 2011.

Tijdens de eG8 in Parijs in mei CEO Mark Zuckerberg merkte op dat Facebook niet openbaar op elk moment zou gaan binnenkort. Tijdens een persevenement in december tot Facebook’s nieuwe technische kantoor in New York City debuut, COO Sheryl Sandberg hield ook moeder.

Afgelopen juni, CNBC meldde al dat Facebook te verklaren door het einde van het eerste kwartaal van 2012 met een waardering van $ 100 miljard dollar. Natuurlijk, dat leidde tot speculaties over de vraag of Facebook is zelfs de moeite waard dat veel.

Eerder deze week, Facebook werd gekletst om te stoppen van de handel in de aandelen gedurende drie dagen vanaf 25 januari tot 27 januari – het verhogen van wenkbrauwen en hype opnieuw dat een Facebook-IPO staat voor de deur.

Het is mogelijk dat Facebook deze lange om een ​​beursgang te verklaren heeft gewacht totdat het duidelijk dat het niet zou hebben moeite om investeerders geworden. Facebook heeft een aantal vloeiende inkomstenstromen en projecten die groeien, met inbegrip van reclame, gaming, en de nieuwe Open Graph platform met partners, om er maar een paar te noemen.

Maar de Palo Alto, Californië op basis van operatie was mogelijk ook op hun hoede na het zien van wat er met een paar andere tech bedrijven die het publiek ging snel en verbrand eerder in 2011, zoals Groupon, Pandora, en zelfs Zynga.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld