Yahoo vormt commissie aan potentiële aanbiedingen te beoordelen

Yahoo heeft een strategische evaluatie commissie gevormd als het bedrijf onderzoekt diverse strategische alternatieven, zoals de verkoop van zijn media-activiteiten.

Verizon met behulp van AOL’s Tim Armstrong aankoop van Yahoo te verkennen: Rapport; Yahoo snijdt 15 procent van de beroepsbevolking, vernieuwt, schrijft Web, Tumblr woningen

De primaire taak van de commissie is om onafhankelijk te blijven en gaan met bankiers over hoe om Yahoo te scheiden van haar Alibaba het spel. De commissie zal vormen ook een proces aan te gaan met potentiële kopers.

Yahoo is momenteel de herstructurering en het afsluiten van diverse eigenschappen om de focus te verbeteren. De strategische commissie werkt samen met Goldman Sachs & Co. Inc., J.P. Morgan en PJT Partners als financieel adviseurs.

Volgens CEO Marissa Mayer, het plan is om te werken aan strategische alternatieven op hetzelfde moment het zijn turnaround plan.

Yahoo zei dat het niets meer bekend te maken totdat het een deal bereikt of besluit men niet na te streven.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle