De no-gedoe manier om toegang te krijgen tot Windows-pc’s uit een Raspberry Pi

Raspberry Pi 2 Raspberry Pi Foundation

Wil je een no-gedoe – en schaalbaar – manier om verbinding te maken met Windows-pc’s uit je Raspberry Pi? Parallels heeft een RDP-client voor het platform waarmee u om dat te doen.

Wat interessant is over dit product is dat in tegenstelling tot de grote delen van applicaties gericht op de enorme hobbyist markt die de Raspberry Pi omringt, dit is een instrument in de eerste plaats gericht op bedrijven op zoek naar de kleine computer benutten.

En de prijs is wat je zou verwachten voor een bedrijf-grade tool. De Raspberry Pi-client vereist de Parallels 2X Remote Application Server, waarvan $ 75 per gelijktijdige gebruiker kosten, met een minimum buy van 15 gebruikers. Maar als je een hobbyist bent, wanhoop niet omdat je een gratis licentie voor 2X Remote Application Server dat is goed voor drie gelijktijdige gebruikers kunnen krijgen.

Terwijl de 2X Remote Application Server is een alleen Windows-tool, er zijn clients beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Windows Phone, Chrome, en zelfs Windows Embedded systemen. De Raspberry Pi-client is een afsplitsing van de Linux-client, en terwijl alleen de Raspbian platform officieel wordt ondersteund, is het ook werken op andere Raspberry Pi platforms.

De klant zal werken op elke versie van de Raspberry Pi hardware, maar voor betere prestaties wilt u misschien de quad-core ARMv7 processor en 1 GB RAM-geheugen gebruikt in de Raspberry Pi 2 Model B.

Als u een homebrew manier om Windows-machines vanaf uw Raspberry Pi wilt, en je bent niet bang om uw handen vuil met een aantal command line spullen te krijgen, dan voel je vrij om die route te nemen, maar voor mij niets boven het gemak van het hebben van een juiste gereedschap om de klus te klaren. En als je kan leven met de drie gelijktijdige gebruiker grenzen – en de meeste hobbyisten moet gewoon met dat fijn zijn – dan is dit een uitstekende oplossing.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Hoe USB-C ondersteuning toe te voegen aan een Windows-pc, hoe u Android apps draaien op uw Windows-pc met AMIDuOS; Apple Watch: Crashes minder dan de iPhone, en is het besturen van iOS upgrades; Nextbook Flexx 2-in-1 Windows 8.1 tablets beginnen op $ 178; Voeg een Android-style ‘back’ knop om je iPhone met een slimme screen protector

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s