Samsung Galaxy S5: Waarom ben ik wroeten voor de kleine jongens

De lancering van de Samsung Galaxy S5 met dezelfde plastic design, vergelijkbaar Android interface naar de S4 en een paar extra goodies zoals een vingerafdruklezer illustreren waarom de smartphone markt echt nodig de hongerige underdogs in de opkomende landen te voeren van de mobiele bal.

Mensen, hebben we een plateau in smartphone innovatie geraakt en kunnen we niet rekenen op twee dominante hardware makers — Apple en Samsung — en twee platforms — iOS en Android — om alles te doen. Mijn geduld voor de evolutie dan revolutie gaat dun te dragen in de niet-te-verre toekomst. U kunt alleen draaien Samsung’s voorliefde voor dezelfde Galaxy smartphone plastic ontwerp positief voor zo lang.

Deze website Samsung Galaxy S5 beoordeling; Galaxy S5: Evolutie, geen revolutie

Met andere woorden, ik ben wroeten voor de wil van ZTE en de Firefox OS telefoon, Jolla in de EU en Xiaomi in China. Hoe zit het Meixu en de Ubuntu telefoon als een favoriet bij de fans. Misschien zijn we zelfs gooien in de Nokia ingenieurs die een Android-telefoon gevorkte ontwikkeld als ze werden overgenomen door Microsoft.

Hell, misschien Blackberry of HTC kan een comeback te maken. Beide die voormalige smartphone sterren zijn genoeg bludgeoned een feel-good verhaal zijn als ze slechts een kwart van hun vroegere glorie te vangen.

Laten we het horen voor de hongerige en potentieel domme smartphone spelers die zijn het vinden van nieuwe manieren om een ​​kracht te zijn. Het is onduidelijk hoe deze verhalen zullen blijken te zijn, maar het is moeilijk om niet te wortel voor David in het land van de smartphone Goliaths.

Op het Mobile World Congress in Barcelona deze week, kan het betalen om uit de buurt van de gevestigde veer. namelijk

Je krijgt het idee. Het punt is dat smartphone innovatie verder kunnen gaan, maar de grote jongens gaan naar een kick nodig in de achter om er te komen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

Mozilla is een verdubbeling neer op low-end smartphones voor zijn Firefox OS. Zelfs als Mozilla niet succesvol te duwen $ 25 smarpthones in opkomende markten is een welkome stap. En raad eens? Op een dag deze goedkope Firefox telefoons zal goed genoeg zijn. Ondertussen, gericht op de opkomende markten is een levensvatbare business-strategie in een overvolle markt voor mobiele telefonie;. Een Ubuntu telefoon lijkt mij bijna komisch, maar je weet nooit. Ik heb een harde tijd nemen Ubuntu serieus ten opzichte van Mozilla alleen te wijten aan de partnerschappen, maar wie naar Canonical, het moederbedrijf van Ubuntu zeggen, kan niet meer doen in de toekomst dan geven de bestaande Android-telefoons een make-over. Misschien Meizu iets kan laten werken;. Xiaomi is niet precies, een kleine jongen meer, gezien het feit dat het de bedoeling, te verdubbelen smartphone productie tot 40 miljoen, maar het bedrijf is Samsung het verslaan van nu in China. mondiale ambities Xiaomi kan niet al te ver achter,. Jolla en de Sailfish OS, staat op het punt beta af te sluiten en de inspanningen van het bedrijf zijn een beetje een long shot. Toch kan Jolla in staat zijn om buzz te genereren de manier waarop Nokia gebruikt in Finland.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Mobile World Congress 2016