Shuttleworth: Ubuntu 12.10 verkrijgbaar met OpenStack “Folsom” vandaag

Donateurs van Ubuntu werken er hard aan om ervoor te zorgen dat de Linux is de eerste en beste voor OpenStack cloud-implementaties.

Bij OpenStack Summit vandaag, Ubuntu en Canonical oprichter Mark Shuttleworth zei vandaag het project is de scheepvaart, Ubuntu 12.10, met de nieuwste versie van OpenStack, genaamd ‘Folsom, “en dat een” Folsom “upgrade pad voor gebruikers van Ubuntu 12.04 is ook op zijn plaats .

Ubuntu 12.10, codenaam ‘quantale Quetzal, “werd officieel gepland voor beschikbaarheid op 18 oktober Dicht genoeg. De “Folsom” versie van OpenStack werd eind vorige maand vrijgegeven.

Hoewel een totaal van vier Ubuntu releases OpenStack hebben opgenomen, is dit de eerste Ubuntu release die de nieuwe ‘Quantum “netwerkfuncties van” Folsom “als multi-cluster ondersteuning bevat om klanten tot duizenden nodes te ondersteunen op een wolk.

Ubuntu beweert dat klanten variƫrend van Cap Gemini naar Accenture werkt met OpenStack ingeschakeld Ubuntu distributies in de productie mode vandaag.

Shuttleworth heeft een live-upgrade van de voormalige incarnatie van OpenStack, genaamd “Essex,” tot “Folsom” met behulp van Canonical’s Landschapsbeheer platfom is minder dan drie minuten. “De upgrade is goed,” en de upgrade naar “Folsom” is snel, “aldus Shuttleworth.

Shuttleworth gezegd versie 12.10 functies strekmetaal-as-a-service mogelijkheden die meerdere clusters te ondersteunen, maar merkte op dat er beperkingen zijn en dat knelpunten zullen worden aangetroffen in de eerste runs van de distributie.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid