Tech licentie meer gunstig voor S’pore startup scene

SINGAPORE – Exploit Technologies (ETPL) zal zich richten op licentie-technologie, ontwikkeld door de moederorganisatie, het Agentschap voor Wetenschap, Technologie en Onderzoek (A * Star), aan kleine en middelgrote bedrijven (MKB), in plaats van snel het produceren van startups, zoals deze zal op langere termijn voordelen bieden aan de algemene plaatselijke opstarten ecosysteem.

Tijdens een persconferentie woensdag, ETPL; CEO Philip Lim merkte op dat in andere landen, met name de Verenigde Staten, hun Tech Transfer armen hebben de neiging zich te concentreren op “karnen” startups met de hoop van het blootleggen van de volgende succesverhaal Google. De impuls om startups te creëren in deze markten is het gevolg van studies waaruit bleek dat nieuwe bedrijven en startups waren grotere bronnen van de binnenlandse het scheppen van banen, voegde hij eraan toe.

Waarom? Omdat de grotere bedrijven hebben de neiging om, ga het buitenland en nieuwe banen te creëren, want het is goedkoper [onder andere redenen], “Lim uitgelegd.

Daarentegen is de executive gelooft Singapore vereist een ander model om de MKB-markt te ontwikkelen. Hij merkte op dat ongeveer 60 procent van de binnenlandse werkgelegenheid komt van het MKB, en ETPL’s doel is om ervoor te zorgen deze bedrijven blijven “relevant en levendige” met behulp van enkele van de nieuwste IT-innovaties geproduceerd door A * Star.

Als zodanig is het licentiemodel ETPL gunsten staat te stellen de technologieën om een ​​breder spectrum van lokale bedrijven, die niet zou kunnen hebben van de R & D-capaciteit om in een vroeg stadium ideeën om te zetten in verkoopbare producten te brengen. Het multiplicatoreffect hierdoor ontstaat omdat bedrijven uit te breiden op het gebruik van de technologie en waarde te creëren uit te meer economische waarde zal brengen dan alleen de explosieve groei van het startups te moedigen, legde hij uit.

Sinds haar oprichting in januari 2002, heeft ETPL meer dan 400 licenties toegekend en 70 procent daarvan ging naar de lokale kleine en middelgrote bedrijven. De 400 licenties zullen naar verwachting meer dan het genereren van S $ 500.000.000 (US $ 409.000.000) tot op heden gerealiseerde toegerekende commerciële waarde (RICV), Lim genoteerd.

RICV verwijst naar de geschatte marktwaarde gemaakt op basis van het in licentie geven van de technologie, en dit kan onder andere gecreëerde waarde van de productie, marketing en andere zakelijke activiteiten die betrokken zijn bij de verkoop van de technologie.

“Onze strategie voor de economische groei is anders. Het Amerikaanse is een grote economie en heeft zijn eigen problemen en beperkingen. In Singapore, zien we dat we behoefte aan een beetje meer in evenwicht te zijn,” de uitvoerende macht toegevoegd.

Oudere ondernemers, sterke startups; Dit betekent niet ETPL niet al ondersteuning voor de oprichting van startups. Lim opgemerkt ongeveer 50 startups zijn voortgekomen uit A * Star als gevolg van onderzoekers en wetenschappers erop uit trekt om een ​​eigen bedrijf te beginnen, en ongeveer 40 van hen zijn nog steeds actief vanaf 2012.

Hij schreef de “ongewoon hoge overleving” als gevolg van de relatieve volwassenheid van de ondernemers.

“De aard van de onderzoekers we omgaan met bij A * Star zijn een stuk meer volwassen. Ze zijn meer risico-savvy en doen hun berekeningen voor dat ze [onderneming] uit. Het merendeel van de tijd, ze hebben gelijk,” de uitvoerende macht gewezen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren