Tsu introduceert ‘open web “royalty’s betalen voor virale content creators te verhogen

Update: Gewijzigd percentages hieronder

Tsu heeft haar platform opengesteld zodat gebruikers zonder account de “open web” berichten van Tsu gebruikers op de site kunt bekijken.

Tsu / Eileen Brown

De social networking platform positioneert zich als “Instagram op steroïden”, aldus de CEO en oprichter Sebastian Sobczak. Ook beloont financieel haar content creators over het podium.

Sinds de lancering in oktober Tsu heeft bijna vier miljoen gebruikers geregistreerd, het passeren van een miljoen gebruikers in slechts vijf weken en twee miljoen gebruikers in twee maanden. gebruikers zijn actief op de site voor 15-20 minuten per bezoek en tussen de 20 en 25 procent van de gebruikers inloggen op de site dagelijks.

Eileen Brown; Sommige gebruikers bezoeken Tsu om hun “@” gebruikersnamen registreren en hebben een kijkje.

Meer dan een miljoen gebruikers hebben besloten te blijven en genieten van de voordelen van het platform dat de gebruikers betalen voor hun oorspronkelijke inhoud.

De site genereert tot 750.000 nieuwe gebruikers per maand.

Sommige kunstenaars op Tsu brengen hun albums exclusief op Tsu. Ze vinden dat ze een beter rendement dan van Spotify en YouTube die betaalt haar content creators 55 procent als een aandeel in de opbrengst.

Tsu herverdeelt 90 procent van de advertentie-inkomsten onder haar content creators en de mensen die hen naar het platform genoemd.

De maker van de inhoud krijgt 45 procent van de advertentie-inkomsten, de verwijzer of Tsu “ouder” krijgt 30 procent van de omzet. De persoon die de verwijzer genoemd, neemt de Tsu “grand ouder” krijgt tien percent.The overige tien procent is oneindig verspreid in een afnemende exponentiële mode tot 90 procent vatten.

Sobczac dringt erop aan dat de uitnodiging code is een “must” voor engagement in Tsu. Beïnvloeders met een grote referral netwerk worden beloond voor hun inspanningen – zoals anderen boven hen te doen in de stamboom.

Nieuwe sociale netwerk Tsu aandelen advertentie-inkomsten met content creators, nieuwe sociale netwerk Tsu tekent een miljoen gebruikers in slechts vijf weken; Tsu passeert twee miljoen gebruikers, zet zinnen op de inhoud eigendom en inkomsten herverdeling; Elk van deze sociale netwerken betaalt u om inhoud te plaatsen; nieuwe sociale netwerk 8 betaalt zijn gebruikers voor originele inhoud; nieuwe sociale media platform bitlanders betaalt gebruikers te mengen gaming sociale; MylifeB sociale netwerk is bedoeld om gebruikers betalen voor het plaatsen van

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Nu is het platform heeft vrijgegeven wat zij noemt “Open Web”. Wanneer gebruikers post een link Tsu op een andere internetbedrijven zoals een social media site, blog, of stand-alone uitgever elke kijker moet in staat zijn om inhoud te zien zonder in te loggen in Tsu.

Dit betekent dat de inhoud wordt geïndexeerd en ontdekt door zoekmachines als gebruikers willen. Een cookie wordt geplaatst op de browser, zodat gebruikers niet langer nodig om van een andere gebruiker korte code aan te sluiten bij het platform. Royalty’s worden nog steeds gegeven aan de maker van de inhoud.

Dus, net als YouTube, indien de inhoud gaat viral op andere platformen nu buiten Tsu, dan zo zal het royalty’s voor die gebruiker.

Dit verwijdert de ommuurde tuin van Tsu via het web of mobiele browser en de gebruikers kunnen zich aanmelden tot Tsu gebruiken door middel van het bekijken van de inhoud Tsu gebruikers.

Gebruikers zullen nog steeds nodig om een ​​zekere mate van ‘karma’ verdienen voor hun posten zijn monetizable op deze manier.

Tsu probeert om kleine bedrijven aan te trekken en peer aan te moedigen om betalingen tussen gebruikers turen op het platform. Het ‘wil uw bankier te zijn “en niet” hoeft te benadelen kleine bedrijven “met transactiekosten.

Er zijn “absoluut geen handelarenvergoedingen nu. Dat is ons model”, zei Sobczak.

Het is het maken van stappen om gebruikers te beschermen tegen frauduleuze activiteiten en heeft de rekeningen van meer dan 100.000 gebruikers die probeerden om bots en scripts gebruiken om het platform spel voor hun eigen financieel gewin gesloten.

Sobczak zei: “Open web betekent dat we kunnen de ommuurde tuin van tsu verwijderen om de stimulans voor grote inhoud en betrokkenheid op en op verschillende platforms te creëren”.

Sobczak heeft een doel om “vervangen door de zittende platforms met een model voor de manier waarop dingen gebruikt worden voor het internet”. Hij gaat op de juiste manier over het zo ver.

“Het is niet ons netwerk, het is uw netwerk”, zegt hij. De duizenden mensen die tot nu toe hebben geïncasseerd hun royalty controles, zou het zeker met hem eens.

 inhoud

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport