VMware beats Q2 verwachtingen met $ 1.24b omzet, 79 cent in EPS

VMware draaide in een solide tweede kwartaal rapport na de bel op dinsdag.

in het buitenland is ontworpen, gemaakt in U.S.?;U.S: De toekomst van de tech, het Amerikaanse tech-uitgaven in 2013 te rijden. ‘Blocks’ belastingontwijking hervormingsplannen, voorstellen afgezwakt; Gartner: Worldwide PC zendingen daalde 10,9 procent in Q2

De virtualisatie reus meldde een tweede kwartaal een nettowinst van $ 244.000.000 met een winst van 57 dollarcent per aandeel (statement). Non-GAAP bedroeg de winst 79 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1240000000, een 11 procent stijging ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Wall Street was op zoek naar de winst van 77 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1230000000.

CEO Pat Gelsinger weerspiegeld op het kwartaal in voorbereide opmerkingen

Het tweede kwartaal was een sterke afsluiting van een solide eerste halfjaar van 2013 voor VMware. We zien een belangrijke markt kansen in de tweede helft van 2013 en verder. VMware blijft slagen, omdat we uniek gepositioneerd om klanten te helpen verhuizen van de client-server-tijdperk naar de mobiele cloud-tijdperk van de informatica. Als we hen helpen overbruggen om deze nieuwe wereld, we empowerment van bedrijven om nieuwe niveaus van efficiƫntie, controle en flexibiliteit vast te leggen.

Voor het derde kwartaal, Wall Street verwacht VMware aan de winst van 81 dollarcent per aandeel te leveren op een omzet van $ 1280000000.

VMware is het projecteren van Q3 ontvangsten in de range van $ 1270000000 dalen tot $ 1,30 miljard.

Voor het volledige jaar, VMware bood een verwachte omzet waaier van $ 5120000000 tot $ 5260000000.

Hier zijn meer hoogtepunten uit Q3 VMware’s

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

VMware versterkt een aantal industriĆ«le partnerschappen. De virtualisatie reus samen met SAP-oplossingen van de Duitse softwarebedrijf’s beschikbaar in de VMware vCloud Hybrid Service streven;. Cloudera Enterprise is nu ook gecertificeerd om te draaien op VMware vSphere;. Product debuut onder meer de infrastructuur-as-a-service aanbod vCloud Hybrid Service en de geautomatiseerde log management tool vCenter Log Insight.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics