VMware revs voor VMworld; lanceert nieuwe software

Onder de VMware aankondigingen, de ESX Server 3i dunne hypervisor is het meest interessant. Waarom? VMware competitors– Novell, Microsoft en Red Hat –increasingly zien virtualisatie als onderdeel van een bundel met het besturingssysteem. VMware blijkbaar in de tegengestelde richting.

VMware ramp recovery software zal worden ondersteund door EMC, EqualLogic, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Lefthand Networks en Network Appliance. Het algemene doel is om handmatige processen te automatiseren wanneer een datacenter naar beneden gaat. VMware release.

Door de integratie van ESX Server 3i in servers van de wil van Dell, Fujitsu, Fujitsu Siemens Computers, HP, IBM en NEC VMware is het uitzetten van nieuwe grond. Op het einde heb je VMware zegt geen OS nodig vs. OS bedrijven die bundeling virtualisatie.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

VMWare Virtual Desktop Manager 2 is ontworpen voor desktop management te centraliseren. De software is een onderdeel van VMware VDI, een desktop virtualisatie platform. VMware release.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics