Wat is er eigenlijk mis met PC “security”

Het is nachtmerrie tijd! Klaar?

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Ok: je bent onder de miljoenen mensen in de rij langs een eindeloze klif naar beneden te kijken een duizend voet aan woeste wateren en zwarte rotsen. De menigte pieken, je nauwelijks vastklampen aan de rand als wolken van je medemensen schreeuwen helemaal naar beneden -en nu zie je mensen die de verkoop parachutes, maar net als je een, de scène verandert. Je bent op een strand met een inkomende tsunami op slechts enkele honderden meters uit de kust. Nogmaals, overleef je, nauwelijks, maar het strand is bedekt met mensen die verstrikt raakte in hun parachute harnassen en verdronken – en nu zie je mensen de verkoop van praalwagens, maar net als je de jouwe, de scène verandert. Je bent op droge graslanden, en door middel van verstikking rook zie je wind gedragen vlammen vegen naar u toe.

Wakker worden! dat is de Windows-beveiliging business as gezien vanuit het perspectief van de klant: alles is reactief, voorlichting volgt ramp, en met terugwerkende kracht sanering gewoon verhoogt de lasten u meenemen in de volgende mislukking.

Kijk nu naar het van de verkoper kant: iemand maakt een klif en na genoeg mensen vallen, krijg je een verkopers markt voor parachutes, iemand die zorgt voor een tsunami, krijg je een verkopersmarkt voor zwemvesten, iemand creëert een gras brand, krijg je verkopen rook scrubbers in volume.

Dus waarom klanten opgemaakt met dit toen Unix op SPARC of PPC biedt bijna totale immuniteit voor alles en zelfs Mactel en Latei, ondanks hun afhankelijkheid van x86, bieden veel moeilijker doelen om aanvallers?

Sommige bijdragen redenen liggen voor de hand: bijvoorbeeld op IT de moral hazard opgelegd personeel door te vragen mensen wier baan afhankelijk zijn van voortzetting van de kwetsbaarheid van de werkgever om effectieve tegenmaatregelen te ontwikkelen is om een ​​factor te zijn – en evenzo, de typische executive veronderstelling dat computers zijn carrière doden tarpits van kostenstijgingen, openbare mislukking en onvervulde verwachtingen combineert mooi met de angst voor sociale besmetting door nerdish denken ze geleerd als de middelbare school van de mooie mensen partij om uit te leggen waarom zoveel vertrekken vossen die verantwoordelijk is voor de IT-kippenhok.

Op zichzelf, maar deze zijn onvolledig en onvoldoende uitleg. Over het algemeen, het gedrag van de industrie is zo volkomen irrationeel dat er iets meer nodig is – en ik heb een kandidaat: Stockholm Syndrome.

Aangehouden voor lang genoeg, of onder voldoende wrede omstandigheden, ontvoering slachtoffers beginnen te identificeren met hun misbruikers – en zal vaak blijven de criminelen die betrokken zijn lang nadat ze fysiek bevrijd te verdedigen.

en dat de enige reden dat dit soort aanvallen niet – Zo zal deze blogpost boze reacties van Wintel mensen die wormen zullen handhaven en virussen zijn gewoon geld af te troggelen kosten van het zakendoen, een getuigenis van de markt succes van hun favoriete architectuur te trekken vormen een groot deel van een probleem in de Unix-gemeenschap is dat er gewoon niet genoeg Unix doelen lastig te vallen met.

In werkelijkheid, de kosten van het Windows Security illusie loopt in de tientallen miljarden dollars per jaar, hebben miljoenen mensen aanzienlijke schade leed aan individuele aanvallen, hebben bedrijven blootstellen van vertrouwelijke gegevens aan aanvallers uit het bedrijfsleven, de grote overheidsorganisaties verdreven uit de US Air Force de Britse National Health, hebben gênant shutdowns en de geleden verliezen – en het is allemaal een oneindige getuigenis van de vele punten van mislukking ingebouwd in de Wintel architectuur

Stockholm Syndrome beschrijft de niet aflatende focus op na het feit reactiviteit – ik bedoel, zeker dat sommige mensen verdedigen van de pc-beveiliging industrie, omdat hun werk afhankelijk zijn, en ja, veel bazen kijken de andere kant op omdat ze geen moed of verbintenis, maar de echte bottom line is dat het gedrag van de industrie ziet eruit als Stockholm Syndrome exploot groot: een lange termijn, diep emotionele, en volkomen irrationele voortdurende verdediging van het onverdedigbare.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons