Zon te verbinden miljard met Java app store

Momenteel is de codenaam ‘Project Vector’, maar waarschijnlijk worden genoemd de Java Store, het werd beschreven door Schwartz als een “network service” dat bedrijven van alle maten en soorten maakt verbinding met de ongeveer een miljard Java-gebruikers over de hele wereld gevonden.

Vector … heeft de potentie om ‘s werelds grootste publiek te leveren aan ontwikkelaars en bedrijven gebruik te maken van Java en JavaFX, “Schwartz schreef in een blog post op maandag.” De meeste mensen denken niet van Sun als consument bedrijf, en grotendeels we zijn niet , maar onze runtimes oplopen tot meer consumenten dan zo ongeveer elk ander bedrijf ter wereld.

Als Oracle’s overname van Sun in april werd aangekondigd, zeiden de bedrijven Java was de belangrijkste software Oracle ooit heeft verworven.

Schwartz bedoeld voor Sun heeft met search bedrijven hadden voor de distributie van de werkbalken die bedrijven ‘naast Java-updates, en merkte op hoe deze deals zoekverkeer verhoging voor partners Sun’s had gezien, terwijl het binnenhalen van belangrijke inkomsten voor Sun.

De inkomsten bij Sun werden … steeds groot genoeg voor ons om na te denken over het bouwen van een meer formele zakelijke rond Java’s distributiekracht – “. Zei Schwartz” om het ter beschikking van de gehele Java-gemeenschap, niet alleen een of twee zoeken bedrijven van jaarcontracten, maken en dat is wat Project Vector is ontworpen om te leveren.

Volgens Schwartz, de kandidaat-toepassingen zullen worden ter goedkeuring Sun’s via een “eenvoudige website” dan gepresenteerd in het kader van gratis of betaalde termen om de Java-publiek via updatemechanisme van Sun’s voorgelegd. Ontwikkelaars zullen bod voor de positie op de storefront, en Sun zal ze ook opladen voor distributie.

Dit schept kansen voor iedereen in de gemeenschap van ontwikkelaars – en in het bijzonder, voor een ontwikkelaar (ook als deze niet met behulp van Java / JavaFX) op zoek om buiten de browser om een ​​duurzame relatie met hun klanten te creëren, Vergeet niet, wanneer apps zijn “Schwartz zei.” gedistribueerd via de Java Store, worden ze rechtstreeks uitgekeerd aan de desktop – JavaFX kunnen ontwikkelaars, bedrijven en content-eigenaren om potentieel vijandige browsers te omzeilen.

Verdere details van Project Vector’s business model, de technologie en de roadmap zal op de JavaOne-conferentie in San Francisco, op 2 juni ter beschikking worden gesteld, zei Schwartz.

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd op de website van het Verenigd Koninkrijk.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis